banner460
banner128

GAZETECİ   ADAY ADAYINA MESLEKTAŞ DESTEĞİ

 

Gazeteci Gül Güyük  CHP’den Esenyurt Belediye Meclis Üyeilğine aday adayı oldu.  Güyük bugün meslektaşlarıyla Esenyurt’ta kahvaltıda bir araya geldi.

CHP  Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen’en de katıldıı kahvaltıda konuşan Gül Güyük, arkadaşlarının talebiyla aday adayı olduğunu,   gazetecilik mesleğini yaparken, sokağın sesi olmaya çalıştığını, sıkıntılarla karşılaştığını bildirdi. Ötekileştirmenin ne demek olduğunu bizzat yaşayarak gördüğünü ifade eden Güyük, ‘Eğer listeye girersem ve seçilirsem kesinlikle kimseyi ötekileştirmeyeceğim. Buna karşı mücadele edeceğim.  Esenyurt halkının sorunlarını meclise taşıyacağım ve çözülmesi için çaba harcayacağım’ dedi.

Toplantıda söz alan gazetecilerde Gül Güyük’ü mecliste görmek istediklerini belirterek kendisine destek verdiler.

CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen’de yaptığı konuşmada, gazetecilerin kendi meslektaşlarına verdiği destekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, kendisinin Güyük’e yardımcı olmak için elinden geleni yapacağını bildirdi. Gökmen ayrıca gazetecilerden sadece listeye girmesi için değil, listeye girdiktenten sonra seçilmesi için de desteklerini sürdürmelerini temenni etti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.