banner460
banner128

Esnafa kriz aşısı yapıyor

Avcıların doktor belediye başkanı Handan Toprak Benli “Güne esnafa moral mesajları vererek başlıyoruz. Bu adeta kriz aşısı yerine geçiyor” dedi.

Ekonomide sıkıntıların doruğa çıktığı ilk günden harekete geçerek moral çalışmalarını hızlandıran Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli şimdide esnafa kriz aşısı uygulamasını başlattı.

Bir süre önce iş dünyasının büyük buluşmasını bir futbol sahasında gerçekleştiren Başkan Handan Toprak Benli şimdi de her sabah esnafı, birlik beraberlik ve moral mesajı ile selamlıyor. Konuyla ilgili görüşlerini kanalekonomi’ye anlatan Handan Toprak Benli şöyle konuştu:

 

-        Her sabah esnafa sosyal medya üzerinden günaydın mesajı geçiyoruz. Birlik beraberlik daveti yapıyoruz.  Biz esnaf dostu bir belediyecilik anlayışını uyguluyoruz zaten. Görevi ilk geldiğimiz günden bu yana her ayın ilk pazartesi günü esnaf buluşuyoruz. Bu buluşma adeta bir beyin fırtınası şeklinde geçiyor. Görüş alışverişi yapıyoruz.

Esnafla yapılan bu toplantılarda krize karşı da birlikte tavır geliştirilmesi kararının çıktığını belirten Handan toprak Benli, “Ben hekim bir belediye başkanıyım. Herhangi bir soruna karşı direncin yükseltilmesi için aşının çok önemli olduğunu biliyorum. Bu yüzden krize karşı moral aşısı, birlik beraberlik çağrısı yapıyoruz. Hep birlikte olursak sıkıntılardan daha çabuk sıyrılırız. Biz burada kriz aşısı yapıyoruz ve esnafın bağışıklığı bir üst noktaya çıkıyor. Bunu yıllardarn AVM’lere karşı durarak yaptık. Bu tavrımızı ne kadar doğru olduğu görüldü. Şimdi de esnafı ile birlikte omuz omuzu olarak onlara kriz aşısı yaparak bu sıkıntıları atlatacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.