banner460
banner128

Esenyurt’ta Uzak Doğu rüzgarı esti

Türkiye Muaythai Federasyonu ve Esenyurt Belediyesi’nin 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği minikler, yıldızlar, alt gençler Muaythai Şampiyonası yapıldı. Esenyurt Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı şampiyonada Uzakdoğu sporlarından olan Muaythai dalında sporcular kıyasıya yarıştı.

Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün Cumhuriyet Kapalı Spor Salonunda düzenlediği Uzakdoğu sporları arasında yer alan Muaythai Şampiyonası’na İstanbul ve çevre illerden 32 spor kulübü ve 203 sporcu katıldı.

Türkiye Muaythai Federasyon Başkanı Halil Durna’nın da izlediği maçlarda Esenyurt Belediyesi spor salonlarına kayıtlı 40 sporcu yarıştı. Dereceye giren sporculara madalya ve ödüllerini Muaythai Federasyon Başkanı Halil Durna, Muaythai İstanbul İl Temsilcisi Halis Avşar ve Esenyurt Belediyesi Genclik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yusuf Ocak tarafından verildi.

Türkiye Muaythai Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Halis Avşar desteklerinden dolayı Spor Müdürlüğü’ne ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.