banner460
banner128

Esenyurt'ta kadın emekleri sergisi

 

Esenyurt Belediyesi kurslarında eğitim gören kadınların el emeği göz nuru eserleri, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen sergide görücüye çıktı.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslarda eğitim gören kadınların ürettiği el emeği eserlerle Dünya Dünya Kadınlar Günü Karma Sergisi açıldı. Torium Alışveriş Merkezi'nde açılan serginin açılışına Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ile AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci de katıldı.

Kadınlara büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, “Kadınlarımızın üretmesi ve elde ettikleri gelirle ev ekonomisine katkıda bulunmaları için her zaman onların önünü açtık. Kadınlar için yapılan projelerimiz bizim için her zaman öncelikli oldu” dedi.

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci de yaptığı konuşmada kadınların yaptıkları eserleri gördüklerini ve çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Seçimleri kazandığımız takdirde kadınlar için birçok projemiz var. Kadınlar için meslek edindirme kursları ve el beceri kurslarını çeşitlendirerek daha çok yerde açacağız. Kadınlarımızın ürettikleri ürünleri satabilmeleri için onlara çarşılar kuracağız. Tüm kadınların kadınlar günü kutlu olsun” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Alatepe ve Ekinci birlikte stantları gezerek ürünleri inceledi ve kursiyerlerle tek tek ilgilenerek başarılar diledi.

Açılışa gelen folklor ekibi horon gösterisi yaparken, bazı kadınlar da eşlik etti. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.