banner460
banner128

ERSAN ERDURA’NIN ADI BEYLİKDÜZÜ’NDE YAŞAYACAK

 

Beylikdüzü Belediyesi tarafından TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’na kazandırılan ve ünlü sanatçı Ersan Erdura’nın isminin verildiği çok amaçlı salon hizmete açıldı. Okullara kazandırdıkları çok amaçlı salonlara Beylikdüzü’nde yaşayan değerli sanatçıların ismini verdikleri için gururlu olduklarını söyleyen Başkan İmamoğlu, “Bu, sanatçıya verilen kıymettir. Bu salonun özgüveni yüksek bireylerin, sanatçıların ve bu ülkenin kurucu değerlerini unutmayan, Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında geleceğe umutla bakan nesillerin yetiştiği bir salon olmasını diliyorum. Ersan Erdura Çok Amaçlı Salonu okulumuza ve eğitim camiamıza hayırlı olsun.” dedi.

 

Eğitime yatırım yapmaya devam eden Beylikdüzü Belediyesi, okullara kazandırdığı çok amaçlı salonlara, Beylikdüzü’nde yaşayan sanatçıların isimlerini vererek de sanata ve sanatçıya verdiği değeri ortaya koyuyor. İlçedeki okullara kazandırılan çok amaçlı salonlara bir yenisini ekleyen Beylikdüzü Belediyesi, Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’na yaptırdığı 110 kişi kapasiteli çok amaçlı salona Türk Pop Müziği’nin sevilen sanatçısı Ersan Erdura’nın ismini verdi. TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda yapılan açılış programına Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Akyıldız, ünlü sanatçı Ersan Erdura ile eşi, Beylikdüzü Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, Okul Müdürü Barbaros Doğan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

İmamoğlu: “Bizim İçin Büyük Bir Onur”

 

Okullara kazandırdıkları çok amaçlı salon ve kütüphane gibi mekanların toplumun değerleriyle de isim olarak buluşmasını önemsediklerini söyleyen Başkan Ekrem İmamoğlu “Beylikdüzü, hayata değer katan gençlerle sanatçılarla bence değerine değer katıyor. Ülkemiz adına çok büyük işler başarmış, ülkeye mal olmuş çok kıymetli isimler, şu anda Beylikdüzü’nde yaşıyor. Beylikdüzü Belediyesi olarak okullara kazandırdığımız çok amaçlı salon ve kütüphanelere, burada yaşayan kıymetli sanatçılarımızın isimlerini vererek onların isimlerinin yaşatılmasını çok önemli buluyoruz. Bu, bizim için büyük bir onur….” diye konuştu.

 

Akyıldız, Emeği Geçenlere Teşekkür Etti

 

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Akyıldız ise yaptığı konuşmada “Böyle güzel bir salonun bize kazandırılmasında emeği geçenlere, katkı sağlayanlara teşekkür ediyor; Ersan Erdura Çok Amaçlı Salonu’nun okulumuza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

Erdura: “Benim İçin Özel Bir Gün”

 

TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’na yapılan çok amaçlı salona isminin verilmesinden gurur duyduğunu ifade eden ünlü sanatçı Ersan Erdura “Yaklaşık 50 yıldır şarkı söylüyorum. Birçok ödül aldım; ama bugün benim için çok farklı, çok özel bir gün. Mehmet Akif Ersoy’un adını taşıyan bir okulun çok amaçlı salonunda ismimin olması beni çok mutlu etti. Onurlu ve gururluyum. Bana bu gururu yaşatan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi. Okul öğrencilerinin seslendirdiği ‘Bir Şarkısın Sen’ adlı şarkıda mikrofonu eline alarak öğrencilerle birlikte şarkı söyleyen Ersan Erdura’ya, program sonunda Başkan İmamoğlu ve Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Akyıldız teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.