banner460
banner128

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu Büyükçekmece'ye geliyor

Cumhurbaşkanı  ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Büyükçekmece’ye geliyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Salı günü Gebze-Halkalı banliyo seferlerinin açılışını yaptıktan sonra akşam saatlerinde Büyükçekmece’ye gelecek.  AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı tarafından yapılan duyurulara göre Cumhurbaşkanı Erdıoğan Salı günü saat 16.00’da Büyükçekmece’de olacak ve Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitap edecek.

 

Öte yandan bir gün sonra yani Çarşamba günü’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Büyükçekmece’ye gelecek.  Büyükçekmece CHP İlçe Başkanlığı’ndan edinilen bilgiye göre, Kılıçdaroğlu saat 17.00’da Büyükçekmece Belediyesi yeni hizmet binası ve Büyük Atatürk Parkı’nı hizmete açacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.