banner460
banner128

EN HAYIRLI OYUN: SAĞLIK OLSUN

 

 

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun da konuk sanatçı olarak katıldığı “Sağlık Olsun” oyununun geliriyle serebral palsili 2 çocuk için tekerlekli sandalye alındı.

 

Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi Müşfik Kenter Sahnesi’nde, Bakırköy Belediyesi Gönüllü Çevreciler Tiyatro Topluluğu tarafından oynanan “Sağlık Olsun” oyununda Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, televizyon programında ailelere sağlıkla ilgili öğütler veren doktor rolünde oynadı.

 

Oyunun sonunda Bir Can Bir Umut Serebral Palsili Çocuklar Derneği üyesi 2 çocuğun ailesine tekerlekli sandalyeleri teslim eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları ifade etti: “Böylesine hayırlı sonuçları olan bu oyunumuzda ben de sahneye çıkmaktan çok mutlu oldum. Oyundan elde edilen gelirle 2 tane çocuğumuza tekerlekli sandalye alınmış olması gerçekten çok ince bir davranış. Tamamı gönüllülerden oluşan tiyatro topluluğumuzda görev alan tüm sanatçılarımızı 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.