banner460
banner128

Emre: Ekonomiyi batırdılar, İstanbul'a ihanet ettiler

 

CHP Milletvekili Zeynel Emre ‘ İstanbul’a ihanet ettiler, ülkede ekonomiyi batırdılar. Söyleyecek sözleri olmayanlar hamaset üretirler. İktidarda bunu yapıyor. Beka sorunu vardı niye önlemedin, yok ise senin döneminde nasıl ortaya çıktı ” dedi.

Çatalca’da CHP ilçe Teşkilatı tarafından Ferhatpaşa Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya katılan CHP Milletvekili Zeynel Emre, Ak Parti’nin ‘Zillet ittifakı’ başta olmak üzere muhalefete yönelik tavırlarını eleştirerek, ’17 yıldır ülkeyi 25 yıldır İstanbul’u yönetiyorlar. Ülkenin de, İstanbul’un da hali ortada. Ekonomi batmış, tarım batmış, işssizlik çığ gibi. Çarşı Pazar ateş pahası. İstanbul’a ise ihanet ettiklerini kendileri söylüyorlar. Gelinen noktada söyleyecek sözleri kalmayınca hamaset üretip , milleti kutuplaştırıp toz duman içinde seçimleri almak istiyorlar”^dedi.

CHP Çatalca İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarını dün Ferhatpaşa Mahallesi’nde Milletvekili Zeynel Emre’ninkatılımıyla sürdürdü.   Gündüz boyunca  esnafları ziyaret eden vatandaşları dinleyen  CHP’liler akşamda  Taşçı Ömer’in yerinde kahve toplantısı düzenlediler.

CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök toplantıda yaptığı konuşmada, Başkan Cem Kara’nın selamlarını vatandaşlara ileterek, Ak Parti iktidarını eleştirdi. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durumda; çalışanların, dargelirlerin ezildiğine dikkat çeken Gök, ‘Ülek frena patlamış kamyon gibi aşağı doğru gdiiyor. Ülkemiz bunu hak etmiyor” dedi.

CHP’li Çatalca Belediyesi’nin ne yaptıysa, İBB’den yardım almadan kendi olanaklarıyla ve yüzünün akıyla yaptığını ifade eden CHP İlçe Başkanı Gök, “Geçtiğimiz hafta burda yaptıkları toplantıda hızlı tren vaat ettiler. Ama biliyormusunuz. Durak yok.  Biz hızlı treni seyredeceğiz. “ diye konuştu.

Milletvekili Zeynel Emre’de yaptığı konuşmada, AK Parti’nin 2002 yılından bu yana ülkede; 1994’ten bu yana İstanbul’da iktidar olduğunu hatırlatarak, “Şimdi beka sorunu var diyorlar.  O zaman şöyle düşünelim. 2002 yılında siz iktidarı aldığınızda beka sorunu var ise, şimdiye kadar niye önlemediniz . Şimdiye kadar önlemediyseniz bundan sonra nasıl önleyeceksiniz.  Yok eğer 2002 yılında beka sorunu yok ise sizin döneminizde nasıl meydana çıktı beka sorunu. Ortaya çıkardığınız sorunu siz nasıl önleyeceksiniz?”  sorularını sordu.

Siyasette, sorunlara çözüm üretemeyenlerin, hamaset ürettiklerini bildiren Milletvekili Zeynel Emre,  iktidarın bu nedenle özellikle kamplaşma yöntemini seçtiğini, muhalefete zillet vb. Gibi sözlerle saldırdığını belirterek,  ‘Yok söyleyecekleri şeyleri yok. Neyi vaat ettilerse tersini yapıyorlar. 500 bin kişiye iş bulabileceklermiş. Ya iktidarsın madem buluyorsun da şimdiye kadar niye bulmadın. Bulsaydın ya. “ diye konuştu.  Emre,  Millet İttifakının Çatalca’da da İstanbul’da da seçimleri alacağını belirterek vatandaşları Cem Kara ve Ekrem İmamoğlu’na oy vermeye davet etti.

Toplantıda daha sonra , belediye meclis üyesi adayları tek tek kendini tanıttı.  Toplantıya İyi Parti İlçe Başkanı Niyazi Duyar da katıldı.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.