banner460
banner128

EMİTT'te “En iyi stant dekoru” ödülü Esenyurt'a

Esenyurt Belediyesi dünyanın en büyük fuarlarından birisi olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) En iyi stant dekoru ödülüne sahip oldu.

Dünyanın en büyük fuarlarından birisi olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Esenyurt Belediyesi yerini aldı. Termal konsepti ve farklı dekorlarıyla öne çıkan Esenyurt Belediyesi, EMITT Fuarı organizatör firması tarafından verilen En iyi stant dekoru ödülüne sahip oldu. Ödül, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’ye takdim edildi. Hayvan barınakları ve Bagajda mama projesiyle ön plana çıkan Esenyurt Belediyesi fuar boyunca turizm profoyonellerinin ilgisini çekmeyi başardı.

Termal tesisimize tüm İstanbulluları bekliyorum

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, turizme uygun olsun diye termal temalı bir stant hazırladıklarını vurgulayarak “ Çok da ilgi gördü. Metrobüsle gidebileceğiniz tek termal tesis Esenyurt’ta. İki ayrı tesisimiz iki ayrı mahallede bulunuyor. Buradan söylüyorum İstanbulluları tesislerimize bekliyorum. Arabalarıyla, metrobüsle  gelsinler.  Muhakkak gelmeleri gerekiyor. Termal tesislerimizden faydalanmaları gerekiyor. “dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seslendirdiği gönül belediyeciliği kapsamında  hayvanından yeşile, insanından çevresine ne varsa dokunarak gelen bir belediye olduklarını vurgulayarak” Yaklaşık 10 yıldır şahsım olarak arabamın bagajında mama taşırım. Başkan olduktan sonra bunu belediyedeki bütün araçlarımızın bagajına koyduk. Adını da “Bagajda mama” koyduk. Mamalarını oradaki sahipsiz hayvanlara veriyoruz. Yaklaşık 100’e yakın Pitbull’a da ev sahipliği yapıyoruz. Gençler bir hevesle alıyorlar bunları ama bakımı ve koruması güç olan hayvanlar olduğu için bir süre sonra geri bırakıyorlar. Dışarıda kaldığı zaman insanlara zarar veriyor. Biz de bunlara ömürlerinin sonuna kadar barınağımızda bakıyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.