banner460
banner128

Edirne Belediye Başkanı Gürkan'a saldırı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, öz çekim yapmak için yanına gelen bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Gürkan, 1. Murat Mahallesi'nde Kadın Emek Pazarını ziyaret ederek buradaki kadınların Anneler Günü'nü kutladı. Kadınlarla bir süre sohbet eden Gürkan, yanına gelen Görkem H. ile öz çekim yaptığı sırada, bu kişinin yumurtalı ve yumruklu saldırısına uğradı.

GÜRKAN'DAN HASTANE ÇIKIŞINDA AÇIKLAMA

Olayın ardından kaçan şüpheli polis ekipleri tarafından http://img3.mynet.com/1x1/grey.gifgözaltına alındı. Edirne Devlet Hastanesinde tedavi olan Gürkan'ın gözünde yırtık tespit edildi. Darp raporu alan Gürkan'ın sol gözü bandajla kapatıldı. Gürkan, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, kadınlarla sohbet ederken öz çekim yaptırmak isteyen kişinin kendisine saldırdığını söyledi.

"ÖZ ÇEKİM YAPARKEN SAVUNMASIZ OLUYORSUNUZ"

Şüphelinin ilk önce elindeki yumurtayla gözüne vurduğunu ifade eden Gürkan “Tabii öz çekim yaparken savunmasız oluyorsunuz. Yanıma geldi tam öz çekim yaparken elindeki yumurtayla gözüme vurduktan sonra birkaç kez yumruk attı. Gözümün içinde bir yırtılma var. Doktorlar tedavisini başlattı sağ olsunlar. Yatak istirahati verdiler. Aylar önce planladığımız bir açılışa katıldıktan sonra eve geçeceğim” dedi.

Görkem H.'nin saldırıdan önce sosyal medya hesabından kendisiyle ilgili bir video da yayınladığını aktaran Gürkan, polislerin olayı araştırdığını vurguladı.

"RECEP GÜRKAN BELEDİYECİLİKTE BAŞARININ ADIDIR"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Twitter mesajında, “Recep Gürkan belediyecilikte başarının adıdır. Çirkin saldırıyı gerçekleştiren psikolojik sorunlu ve başkanın sahip çıktığı biri” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.