banner460
banner128

Değirmenci’den mezbaha ve hayvan pazarı sözü

 

 

Demokratik Sol Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, Kurfallı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Efsane Başkan, köylülere mezbaha ve hayvan pazarı sözü verdi.

 

DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, DSP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Kurfallı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Adaylık süreci hakkında bilgi veren Efsane Başkan Değirmenci, “Silivri hizmeti unuttu. Silivri’yi bu anlayıştan kurtarmalıyız. Biz bu kavgaya koltuk için değil, Silivri’ye sahip çıkabilmek adına çıktık. Sadece şunu soruyorum. 10 yıllık görev süresi içinde 300 milyon borç yaptın. Peki Silivri’ye 300 milyonluk ne yaptın?” dedi.

 

“NE BİZ YEDİK, NE BAŞKASINA YEDİRDİK”

“Bizim için AK Parti destekliyor diyorlar” diyerek sözlerine devam eden Efsane Başkan Değirmenci, “Biz hain değiliz. Biz Silivri’yi seven insanlarız. Biri cumhur ittifakı, birisi millet ittifakı, biz de bu yola halk ittifakı diyerek çıktık. Her şeye rağmen CHP kaybetmesinde bizim kaynaklarımız gitsin diyorsanız söyleyecek bir şey yok. Ama yok, biz hizmet istiyoruz diyorsanız, biz bu işe talibiz arkadaşlar. Biz belediyeciliği yaparken, bu belediyenin bir tek kuruşuna tenezzül etmedik, ne biz yedik, ne başkasına yedirdik. Her bir kuruşunu Silivrililere hizmet olarak verdik.

 

“ARAZİ FİYATLARINIZ YARIYA İNDİRİLDİ”

Şimdi sizin topraklarınız, sit alanı, ova ilan edildi. Arazi fiyatlarınız yarıya indirildi. Burada çiftçilik yapmanın dışında tasarruf amaçlı sizin yerlerinizi hiç kimse almayacak. Bunu şuan alanlar bilmiyor ama öğrendiklerinde göreceksiniz nasıl fiyatlar düşüyor. Kime sordular, köylüye, muhtara sordular mı? Böyle bir karar alırken, kendi meclis üyelerine bile sormadılar. Meclis üyeleri onaylarken, neyi onayladıklarını bile bilmediler. Kendi tarım arazisini imara açtı, 7 kat imar verdi. Ama sizin topraklarınızı sit ilan ediyor” şeklinde konuştu.

 

DEĞİRMENCİ MEZBAHA SÖZÜ VERDİ

Vatandaşlara projelerini anlatan Değirmenci, “Köylülerimiz hayvan satış yeri ve kesim yeri istiyor. Bunu yapacağız. Size söz veriyorum” dedi ve tarımla ilgili projelerini anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.