banner460
banner128

Değirmenci, “Sorunların çözümü biziz”

 

 

Demokratik Sol Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, Engin Kent Sitesi sakinleriyle bir araya geldi, talepleri dinledi.

 

Demokratik Sol Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Engin Kent Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Seçim çalışmalarıyla ilgili site sakinlerine bilgi veren Değirmenci, seçildiği takdirde gerçekleştireceği projeleri anlattı.

 

“SİLİVRİ YATIRIMI ÖZLEDİ”

Mevcut anlayışın devam ettiği takdirde Silivri’nin sorunlarının artacağını vurgulayan Değirmenci, “Belediyenin temel görevlerinden bir tanesi. İnsanların ekonomim hayatına katkı sağlamaktır. İlçe dışından insanların gelmesini sağlarsın, ekonomiye katkı olur. Biz bu işi çok iyi biliyoruz. Silivri yeni yatırımları özlüyor” dedi.

 

“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ BİZİZ”

Vatandaşlar, kamu kurumlarının ve bankaların kentin diğer kenarında kalmasının zorluk çıkardığını ifade ettiler ve çözüm istediler. Değirmenci, “Resmi kurumların tamamının taşınması gerekiyor. Tapu dairesinin ve postanenin yapıldığı bina yerine yer altı otoparkı ve konut yapacaktık. Orayı otoparktan çıkartıp imara açtılar. Tapuya ve postaneye gelen insanlar araçlarını park edemiyor. Bu kadar kamu kurumunun araçları nereye park edilecek? SSK’yı yolun öbür yapınına yapsan ne olur? Göze gözüksün, ben yerdim demek için yapılıyor. Yollar dar. Yangın olsa, deprem olsa yardım götürecek şansımız yok. Bunları şehrin içine neden getiriyorsunuz. Sorunların çözümü için biz sizden görev istiyoruz” şeklinde konuştu.

Toplantı, site sakinlerinin talepleri sonrasında son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.