banner460
banner128

Değirmenci Meclis Üyesi adaylarını tanıttı

DSP Silivri Belediye Baykan Adayı Selami Değirmenci dün Megasaray’da düzenlediği toplantı ile Belediye Meclis Üyelerini tanıttı.

Toplantıya; DSP istanbul İl başkanı Çiğdem Mercan, DSP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop, ortaköy eski Belediye Başkanı Erdinç Tabak, Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayii Başkanı Ercan Çalışkan ve Değirmenci’yi destekleyen vatandaşlar katıldı.

Hoşgeldin sarı saçlım mavi gözlüm

Toplantıda konuşan DSP İstanbul il Başkanı Çiğdem Mercan, Selami Değirmenci’yi 7Cumhuriyetin neferi ve Atatürk ilkelerini ileriye götürecek bir lider’ olarak tanımladı. ‘Ne iyi ettin de geldin Sarı Saçlım Mavi gözlüm’ diyerek konuşmasını sürdüren Mercan, ‘Seçimden sonra da Selami Başkan’ı tebriğe geleceğiz’ dedi.

DSP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop ise,  İstanbul’da İl Başkanı ile Ankara’da Genel başkanlarının her zaman dik durduklarını belirterek, ‘ Hiç bir şey beklemeden yanımızda duran arkadaşlarıma teşekkür ederim’ dedi.

 

CHP yönetimine sert eleştiriler

Daha sonra kürsüye gelen DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci  ise CHP’de aday belirleme yöntemini sert sözlerle eleştirdi. Kendisinin ‘Parası olmadığı’ için aday olamadığını belirten Değirmenci, 2009 yılında da aynısının yapıldığını,  2014 yılında meclis üyesi eğilim yoklamasında 9-0 yapmalarına rağmen adaylıklarının engellendiğini ifade etti.

Beni bölen olarak suçlamayın!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı da yine ağır sözlerle eleştiren Değirmenci, Kılıçdaroğlu’nun Işıklar’ı aday göstererek Silivri’yi cezalandırıdğını savundu.  

CHP’lilere de seslenen Selami Değirmenci kendisinin bir bölen olarak suçlanmamasını isteyerek, ‘  CHP'li arkadaşlarıma sesleniyorum. Siz beni bölücüklükle suçlamayın. Kişisel ikbal peşinde değiliz. Uğradığımız haksızlıkları saydık ama bu bizim mağduriyetimiz oldu. Biz bu mağduriyeti kurtaralım derdinde değiliz. Silivri elden gidiyor. Buna dur deme zamanı" dedi. DSP Adayı Selami Değirmenci daha sonra meclis üyesi aday adaylarını tek tek tanıtarakhep birlikte aile fotoğrafı çektirdi.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.