banner460
banner128

CHP'lilerde İmamoğlu coşkusu

 

CHP İstanbul İl Örgütü'nde konuşan İBB Adayı Ekrem İmamoğlu “ Partizanlıktan uzak bir dil kullanacaklarını, ahlaklı - seviyeli bir kampanya yürüteceklerini ve  İstanbul'u İstanbul'dan yöneteceklerini” bildirdi. mamoğlu'nun İstanbul İl merkezindeki toplantısına CHP'liler büyük ilgi gösterdi 

 

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün CHP İl binasını ziyaret etti. İstanbul’daki belediye başkanları; ilçe başkanlarının ve partililerin katıldığı toplantıda İmamoğlu;  ahlaklı –seviyeli bir kampanya yürüteceklerini, partizanlıktan uzak bir dillanacaklarını ve İstanbul’ uİstanbul’dan yöneteceklerini  bildirdi.  

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu,  Ekrem İmamoğlu’nun; deneyimli, başarı hikayesi olan, genç, dinamik, samimi, İstanbul denilince gözleri gülen bir başkan olduğunu belirterek, “Bu özellikleriyle nasıl ki Beylikdüzü'ne nefes aldırdıysa 31 Mart akşamı da İstanbul'a nefes aldıracak. Bu nedenle gönül rahatlığıyla İstanbul'u Ekrem İmamoğlu'na emanet edebiliriz. 31 Mart akşamı İstanbul'da bu seçimin kaybedeni olmayacak. Kazanan İstanbul, kazanan tüm İstanbullular olacak" dedi.

 

Tarihe not düşülecek günler 

CHP’nin İBB Adayı Ekrem İmamoğlu ise,  tarihi bir an yaşadındığını belirterek,  “Tarihe not düşülecek günleri hep birlikte yaşayacağız. Hepimizin tarihi bir sorumluluğu var. Bu en üst sorumluluğu bana tebliğ eden partime, genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na yürekten teşekkür ediyorum.

Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Başlangıç güzel olmalı dedik, Anıtkabir'i ziyaret ettik. Ben sizlerin arasından yetiştim. 4,5 yıl ilçe başkanlığı hayatımın en güzel okuluydu. Bu olağanüstü eğitim veren süre sonrasında siz yol arkadaşlarımın katkılarıyla Beylikdüzü için aday oldum. Belediye Başkanı olarak görevimi yaparken hiç kimseyi ayırt etmedik. Hepimizin bir İstanbul hayali var, yaşanabilir bir İstanbul. İstanbullullara sorduğumuzda "fırsat bulsam terk ederim" demeyeceği bir İstanbul, insanca yaşamın olduğu, İstanbulu yönetirken İstanbulu düşünen yöneticilerin olduğu bir belediye yanıtını aldık. “ dedi.

Partizanlıktan uzak bir dil

Türkiye'yi, ve istanbul’u  en fazla rahatsız eden partizan bir dilden uzak bir yönetim anlayışının hedefleri olduğunu bildiren İmamoğlu, İstanbulla ilgili hazırladıkları projeleri,  yönetim felsefelerini tüm İstanbullularla paylaşacaklarını söyledi.

Ahlaklı ve seviyeli kampanya

Kampanya süresince, ahlaklı, seviyeli bir dili kullanacaklaranı ifade eden CHP İBB Adayı  Ekrem İmamoğlu şöyle devam etti.  “Bu güzel kampanya neticesinde 1 Nisan sabahı İstanbulu hayal ettiğimiz bir süreçle buluşturacağımızdan hiç kuşkum yok.

Kadrolarımızda kadının ve gençliğin hakimiyetini hep beraber yaşayacağımız günler yakındır.

İstanbul'u, hemşehrilerimizi çok seviyoruz. Tarihi bir kentin sorumluluğunu taşıyoruz. Kentimizin katkıları ve destekleriyle yöneteceğiz. 1 nisan itibarıyla istanbul'un istanbul'u yönettiği bir yönetim anlayışı başlayacak."

Rakiple ilgilenmeyeceğiz

CHP Adayı Ekrem İmamoğlu, konuşmasının sonunda gazetecilerin sorularını da yanıtladı. İmamoğlu, bir gazetecinin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM Başkanı Binali Yıldırım için "Adaylıktan vazgeçerse hiç şaşırmayın" dediğini söylemesi üzerine "Biz anlayış gereği şu an itibariyle rakibimizin kim olduğuna bakmıyoruz. Siyasi rakip kimmiş, kim atanacakmış bilmiyoruz. Bilmediğimiz gibi de önemsemiyoruz. Önemsediğimiz tek şey var İstanbullu hemşehrilerimiz, onların ihtiyaçları ve sorunları. Çözümlerimiz var onları paylaşacağız. Göreceksiniz 3 ay boyunca da rakibimizle ilgilenmeyeceğiz" dedi.

Akşener destek verdi

İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisini arayıp aramadığı sorusuna ise, "Sayın Meral Akşener, beni aradılar, kendilerine teşekkür ediyorum. Desteklediklerini ve bu süreçte başarı dileklerini ilettiler. Biz siyaset üstü kucaklaşmanın içinde herkesin olduğunun bilincindeyiz. Bu manada Sayın Akşener’in dün arayıp desteklemesi de çok önemlidir" şeklinde konuştu. 

Ekrem İmamoğlu il binasındaki toplantının ardından dışarı çıkarak çok sayıda partilinin bulunduğu bir kalabalığa hitap etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.