banner460
banner128

CHP'LİLER CUMHUR İTTİFAKI BÜROSUNA SALDIRIYI KINADI

 

CHP’li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CHP Silivri İlçe Başkanı yazılı bir açıklama yaparak Cumhur İttifakı seçim bürosuna yapılan saldırıyı kınadılar.  Açıklamalar şöyle:

Göçengil: “Esefle Kınıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Cumhur İttifakı Seçim İrtibat Bürosuna yapılan saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Saldırıyı kınayan CHP İlçe Başkanı Göçengil şunları söyledi: “Seçim çalışmalarının sükûnetle, karşılıklı saygı çerçevesinde sürdürülmesi bizim öncelikli hassasiyetimiz. Böyle bir saldırının demokrasiyle içselleştirilmesi kesinlikle mümkün değildir. Cumhur İttifakı seçim irtibat bürosuna yapılan saldırıyı esefle kınıyor, böyle bir olayın ilçemizde bir daha yaşanmamasını gönülden diliyorum” dedi.

Işıklar Saldırıyı Kınadı

CHP Adayı Işıklar, geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakı seçim bürosuna yapılan saldırıyı şiddetle kınadı.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar ise açıklamasında şu görüşlere yer verdi. “Silivri’de seçimleri huzur içerisinde tamamlayacağız. Yarış fikirlerde olacak, başkasını değersiz hale getirmek hiç kimseyi değerli yapmaz. Cumhur İttifakı seçim irtibat bürosuna yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Biz bu seçimi Silivri’de örnek bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Volkan kardeşim ve ekibine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.