banner460
banner128

CHP'li Milletvekilinden acı haber

 

Bir süredir tedavi gören CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan hayatını kaybetti.

 CHP'li Erdin Bircan, geçtiğimiz 30 Temmuz'da parti çalışması için gittiği Iğdır'da beyin kanaması geçirdi. Bircan, önce Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada beyin iç kanaması geçirdiği tespit edilen Bircan, yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım tedavisine devam edilmek üzere hava ambulansı ile Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi Beyin Cerrahi kliniğine sevk edildi.  Burada tedavi altına alınan Bircan, sabah saatlerine doğru hayatını kaybetti.

Cenazesi yarın Enez’de defnedilecek

Erdin Bircan'ın oğlu Eren Bircan, sosyal medya hesabından, cenaze töreni programını paylaştı.

Bircan, "Babamızın cenazesi yarın (pazartesi) öğle namazında Selimiye camii'nde olacaktır. Enez Hasköy'e defnedilecektir." dedi.

 

Kılıçdaroğlu: Derin üzüntü içindeyim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li Bircan'la ilgili baş sağlığı mesajı yayımladı. 

Kılıçdaroğlu, "Edirne Milletvekilimiz Erdin Bircan'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun." dedi.

Kılıçdaroğlu ayrıca erdin Bircan’ın ailesini taziye ziyaretinde bulundu.

 

İnce: Yürekli bir arkadaşımızı kaybettik

CHP Eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partisinin Edirne Milletvekili Erdin Bircan için, "İlkeli, duruşu olan, geri adım atmasını bilmeyen yürekli bir arkadaşımızı kaybettik. Çok üzgünüm" dedi.

CHP eski Yalova Milletveklili Muharrem İnce, milletvekili Bircan'ın ölümünün ardından Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi'ne gitti. İnce, burada yakınlarına başsağlığı diledi.

Çıkışta açıklamalarda bulunan İnce, "Bekledik, bir umut dedik 'inşallah kurtulacak' dedik. Başaramadı arkadaşımız. Hepimizin başı sağolsun. İlkeli, duruşu olan, geri adım atmasını bilmeyen yürekli bir arkadaşımızı kaybettik. Çok üzgünüm" dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.