banner460
banner128

CHP'li iki başkandan adaylık açıklaması

 

İzmir Büyükşehir Belediye Aziz Kocaoğlu ile İstanbul Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz önümüzdeki yerel seçimler için başkan adayı olmayacaklarını açıkladılar.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu  düzenlediği basın toplantısında; , "Yatırımlarımızı tek başımıza 28 kat artırdık. Tasarruf yaptık, kaynak yarattık. Popoülist proje ve harcamalardan kaçındık" dedi.

Kocaoğlu, adaylık konusunda şunları söyledi:

"24 Haziran seçimlerinden sonra parti genel merkezime bir değişim çağrısı yapmıştım. Parti yönetiminde fırtınalara yol açan bu açıklamanın çok anlaşılır olduğunu hepimiz biliyoruz. Bir kez daha altını çizmek istiyorum ki, o açıklamayı yaptığım gün ne düşünüyorsam, bugün de aynı noktadayım, değişimde ısrarcıyım. Değişimin tehdit değil, fırsat olarak görülmesi gerektiği kanaatindeyim. Bugüne kadar önce devletim, sonra partim için çalıştım. Atadan CHP'liyim, partimin menfaatini her türlü çıkarın üstünde tutarım. Yarının aydınlık geleceğine samimi olarak inanıyorum. 14 yıldır yoğun bir tempo içindeydim. İzmirliler için çalışmaya, üretmeye çalıştım. aldım. 31 Mart 2019 seçimlerinde aday olmama kararımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Aslında bu kararı geçen seçimde vermiştim. Bu plan askıda kalmıştı. Artık bu bayrağı başka bir arkadaşıma devrediyorum." Dedi.

 

Kartal Belediye Başkanı CHP'li Altınok Öz de bir toplantıda yaptığı konuşmada önümüzdeki seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

Öz"Ben 2009-2014 siyasetin içinde olarak verdiğim sözü yerine getirdim. Geçenlerde mahalle birim başkanlarımızla Meclis üyelerimiz ve İlçe Yönetimimizle yaptığımız toplantıda şunu ifade ettim. Ben adaylık başvurusunda bulunmayacağım. Parti, İlçe İl, Genel Merkez bana nerde ihtiyaç duyarsa orda var olacağım.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.