banner460
banner128

CHP'li Başkan Akgün, Uysal'ı misafir olarak niteledi

 

CHP’li Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  10 Ocak Çalışan  Gazeteciler Günü vesilesiyle bir araya geldiği basın mensuplarının gündeme ilişkin bazı sorularını da yanıtladı.

Başkan Akgün, bir gazetecinin, ‘AK Parti  Büyükçekmece Adayı  İBB Başkanı Mevlüt Uysal oldu, ne diyeceksiniz?’ şeklindeki sorusu üzerine,  ‘Sayın Mevlüt Uysal misafirimizdir.  En iyi şekilde ağırlayacağız’ değerlendirmesini yaptı.   

Akgün bu arada  seçimlerde taşıma oylarla ilgili olarak ta,  kendilerinin de Büyükçekmece için benzer duyumlar aldıklarını bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  ‘Bizim beldede bizim amca oğlunun kazanması lazım Ankara'dan İstanbul'dan göç yapalım. Böyle bir şey olamaz. Bu işgalin farklı bir türüdür. Bu tür şeyleri İçişleri Bakanlığımız ile de daha yakın takibe alacağız. Bunun adı demokrasi değildir. Olmaz böyle şey. Kim oralarda yaşıyorsa seçimi onlar yapsın neticesine de herkes katlansın. Bunlar doğru şeyler değil.” Sözlerini  hatırlatan Akgün,  ‘Bunlar hassas durumlar. Gerekli dikkati göstereceğiz. Üzerinde duracağız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.