banner460
banner128

CHP’DEN AVCILAR ÇIKARMASI

 

Yerel seçim çalışmalarına devam eden CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli, partinin önemli isimlerini ilçede ağırladı. Turan Hançerli ile birlikte sahaya çıkan CHP’li isimlere, vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Marmara Caddesi’nde hayat pahalılığı konulu forum düzenlendi. Avcılarlı seçmenlerin katılımıyla gerçekleşen forum miting havasında geçerken forumda, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, Parti Meclis Üyesi İlhan Cihaner,Milletvekilleri Selin Sayek BökeSibel ÖzdemirAli Şeker ve Zeynel Emre ile birlikte İnsan Hakları Savunucusu Veli Saçılık konuşma yaptı.

Marmara Caddesi’nde düzenlenen forum öncesi Avcılar sokaklarını turlayan Turan Hançerli, esnafın ve vatandaşların taleplerini dinledi. Hançerli ve davetlileri konuşma yapmak üzere kurulan platforma geldiklerinde ise coşku doruğa ulaştı. CHP ve İYİ Parti bayraklarının birlikte sallandığı forum yoğun katılımla mitinge dönüşürken, farklı partilerden seçmenler de takip etti.

“YÜKSEK MOTİVASYON İLE ÇALIŞACAĞIZ”

Forumda konuşan CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, “Hançerli’nin tüm Avcılar’ın adayı olacağını” söyledi.

“Turan Hançerli, 1 Nisan’da hepimizin başkanı olacak. Yüksek motivasyon ile Hançerli’yi desteklemeyi sürdürmeliyiz. Hançerli, pırıl pırıl bir aday ve Avcılar’a çok şey katacak.”

ZEYNEL EMRE: “BURADA BİR TARİH YAZACAĞIZ”

Forumda konuşan İstanbul Milletvekili Zeynel Emre şu ifadeleri kullandı:

“Bizlere verdikleri destekten ötürü Avcılar halkına sonsuz teşekkür ederiz. Avcılar’ın pırıl pırıl bir adayı var; Turan Hançerli. Hançerli, Avcılar’daki yönetimiyle 5 yıl sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olacak. 31 Mart’ta burada tarih yazacağız. Vatandaş ülkeyi bu hale getirenlere kırmızı kart gösterecek” dedi.

ALİ ŞEKER: SİYASET ÇALARAK DEĞİL AHLAKLA YAPILIR

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Avcılar halkının Turan Hançerli ismine sahip çıkması gerektiğini belirtti.

“Siyaset elle, kolla, çalarak, çırparak değil, yürekle, akılla ve ahlakla yapılır. Turan Hançerli de bunun en büyük örneği olacak. Avcılar’ın temiz siyaseti şiar edinmiş bir adayı var. Avcılar’ın Turan Hançerli’ye sahip çıkması lazım.”

İLHAN CİHANER: KIRGINLIKLARI BİR KENARA BIRAKIN

CHP Parti Meclisi Üyesi İlhan Cihaner, partililere birlik çağırısı yaparak kırgınlıkları bir kenara bırakın mesajı verdi.

“Umut, en çok ihtiyacımız olan şey ve Avcılar halkı bize umut veriyor. Aydınlık ve güzel günler için artık daha çok umudumuz var. İçimizdeki kırgınlıları bir kenara bırakarak, belediye seçimlerinde en iyi sonucu elde etmek için çalışmamız gerekiyor. Turan Hançerli’yi size emanet ediyorum.” “dedi.

VELİ SAÇILIK: BANA MÜCADELEYİ ÖĞRETTİ

Turan Hançerli’ye destek olmak için gelen insan hakları savunucusu Veli Saçılık ise Turan Hançerli’nin hayat mücadelesini örnek aldığını söyledi.

“Turan Hançerli ile tanıştığımda tek kolumu kaybetmiştim. Bana hayat mücadelesini Turan Hançerli öğretti. İnsanlar yüzlerinde çıkan sivilceyi sorun ederken, Turan Hançerli en çok zor şartlara karşı mücadele verdi ve kazandı. Turan Hançerli’ye omuz vermeye geldim.”

SELİN SAYEK BÖKE: TOPLUMU AÇ BIRAKTILAR

Türkiye’nin ekonomik tablosunu değerlendiren Selin Sayek Böke ise hükümetin toplumu aç bıraktığını söyledi.

“31 Mart’ta toplumcu belediyelerimizi kuracağız. Türkiye, son yılların en ağır ekonomik krizini yaşıyor. Bir yenilenmeye ihtiyaç var ve biz yenilenmeyi yerelden başlatıyoruz.”

“Kriz en çok dar gelirlinin sofrasını vurdu. Türkiye’de açlık sınırı asgari ücrete denk geliyor. Hükümet toplumu aç bıraktı. Enflasyon yüzde 20’ye indi diye seviniyorlar. Yerelde yaratacağımız yenilikle enflasyona son vereceğiz.”

GÖKÇE GÖKÇEN: HALKIN VE SARAYIN GÜNDEMİ FARKLI

Konuşmasına 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü tebrik ederek başlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, “Şiddete uğrayan ve öldürülen kadınlar, her şeye rağmen sosyal ve iş hayatında var olmaya devam edecek.” dedi.

Yerel seçimler için yapılan beka sorunu yorumlarına yanıt veren Gökçen, “Halkın ve sarayın gündemi farklı. Halk, geçim derdi ve ekonomiyle ilgilenirken; saray beka sorunundan bahsediyor. Beka sorunu ülkenin değil, kendilerinin sorunu. Ülkenin yarısından fazlasına terörist dediler. Saray, ülkenin yarısından fazlasını terörist ilan etti, yoksulları ve emekçileri daha da fakirleştirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.