banner460
banner128

CHP'DE ÖN SEÇİM SESLERİ

CHP Avcılar İlçe başkanı Erhan Bozan  ve Silivri eski Belediye Başkanı Selami Değirmenci önümüzdeki yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı Adayı oldular.  Değirmenci de, Bozan’da yaptıkları açıklamada ‘Aday belirlenmesinde önseçim istediklerini’ dile getirdiler.

Önümüzdeki  yerel seçimlerde partilerinden belediye başkanlığı ve meclis üyeliğine aday olmak isteyenler bir bir başvurularını yapmaya başladı.  Silivri de eski Belediye Başkanı Selami Değirmenci dün Silivri İlçe Başkanlığına giderek burada başvuru belgesini İlçe Başkanı Suna Göçenğil’e teslim etti.

Değirmenci önseçim istedi

Değirmenci daha sonra İlçe Başkanı Suna Göçengil ile basının ve kendini bekleyen kalabalık bir partili topluluğunun önüne çıktı.

Selami Değirmenci burada kendi belediye başkanlığı döneminde neler yaptığını  anlattı. Değirmenci daha sonra neden aday adayı olduğunu gerekçeleriyle birlikte açıkladı.  Silivri’nin sorunlarını da dile getiren Selami Değirmenci, genç bir kadro ile çalışacağını da sözlerine ekledi.  Değirmenci toplantıda ayrıca parti merkez yöneticilerine de seslenerek ‘Aday belirlenmesinde önseçim istediğini’ dile getirdi. Değirmenci, ‘Biz sekiz yıldır üye kaydetmiyoruz. İsterlerse istedikleri kadar üye yapsınlar. Ben Silivri halkına güveniyorum. Üyenin vereceği karara da saygılıyım. Bu nedenle adayın önseçimle belirlenmesi gerektiğini istiyorum’  dedi.

Bozan Aday adaylığını oylattı

Avcılar’da ise İlçe Başkanı Erhan Bozan  ise Belediye Başkan Aday adayı olmak üzere görevinden istifa etmiş. Bozan dün İlçe Merkezi’nde düzenlenen törenle görevi  Duran Meşeci’ye teslim etti.  Bozan burada yaptığı konuşmaya Silivri Cezaevi’nde bulunan bir tutuklunun kendisine gönderdiği mektubu okuyarak başladı.  Bozan daha sonra neden aday adayı olduğunu dile getirdi.  Parti Meclisi Üyesi Turan Hançerli’nin de izlediği devir  teslimde parti yöneticilerine de seslenen Başkan Bozan,  ‘Ne görevde bulunan bulunan belediye başkanlarının  ne de aday olacak arkadaşlarının yıpratılmasına izin verilmemesini ve adayların bir an önce açıklanmasını’ istedi.  Bozan daha sonra kendisinin adayların ‘Önseçimle belirlenmesinden yana olduğunu belirterek,  önseçim istediğini ‘ dile getirdi.  Bozan daha sonra salonu tıka basa dolduran partililere dönerek, ‘İsterseniz oylayalım siz karar verin. Aday olayım mı, yoksa ilçe başkanlığına devam mı edeyim’ diye sordu.   Katılımcıların hepsi Bozan’dan Belediye Başkan Aday Adayı olmasını istedi.

Bozan daha sonra parti emekçisi çalışanlara teşekkür ederek onlara çiçek verdi ve ardından partinin anahtarlarını ve mührünü Duran Meşeciye teslim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.