banner460
banner128

CHP : Yandaş kanallarla propoganda yapıyorlar

 

CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Silivri’de işlek duraklardan birine yerleştirilen dev led ekrandan yapılan yandaş medya yayınına veryansın etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, seçimlerin adil, huzur ve sükûnetle geçmesi yönündeki temennisini yineleyerek, ilçenin en işlek duraklardan Çorlu Durağı’na yerleştirilen led ekrana tepki gösterdi. Yerel seçim sürecinde tüm gün boyunca taraflı televizyon kanallarıyla “propaganda aracı” olarak kullanılan ekranın kaldırılması gerektiğine vurgu yapan Göçengil: “Yüzlerce televizyonun kapatıldığı, binlerce gazetecinin susturulduğu günümüzde, yandaş medyanın dev ekranlarla izletilmeye çalışılması acı bir dayatmadır. İlçemizin en işlek noktaların birine, yaya yoluna yerleştiren ekran ile reklam yapma çabasında olan anlayışı halkımızın vicdanına bırakıyoruz” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.