banner460
banner128

CHP SEÇİM ARACI KUNDAKLANDI

CHP Çekmeceköy  İlçe Başkanlığının aracı dün gece yandı.  Polis olaya el koyarak aracın nasıl yandığını araştırıyor.

Bu arada seçim aracının bu şekilde yanması kundaklama kuşkularını artırırken,  olayı haber alan CHP İstanbul  İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu başta olmak üzere İl Teşkilatı’nın yerel örgütlerinden bir çok yönetici ve belediye başkan aday adayı olaya tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları

Canan Kaftancıoğlu:
"Dün gece Çekmeköy ilçe başkanlığımızın aracını kundaklayanlar, kundaklatanlar; halkın vergileriyle, bağışlarıyla alınan CHP aracını kundaklamak halka yapılan kötülük ve düşmanlaştırmaktan başka bir şey değildir."

Halil Gök: Çatalca İlçe başkanı                                                                                                                              

Halkımızı kin ve nefret sarmalı içine sokan düşünce yapısını ve seçim aracına yapılan bu menfur saldırıyı esefle kınıyoruz. CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığımıza ve tüm örgütümüze geçmiş olsun.

Çetin Çapan: CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı

Birkaç korkak soysuz geçen gece Çekmeköy’deki seçim arabamızı kundaklamış. Biz o arabayı tamir ederiz ya da yenisini alırız ama gecenin karanlığı sizin soysuzluğunuzu örtmeye yetmez.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.