banner460
banner128

CHP 'li Taşkın Özer İTÜ Raporlarını açıkladı

 

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Avukat TuranTaşkın Özer,  Seçim Koordinasyon Merkezi’nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.   Belediye Meclis Üyesi adaylarının da katıldığı toplantıda konuşan Avukat Özer,  AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Necati  Işık’ın ‘Hakkaniyetli ve doğru ‘ bir kampanya yürütmeye davet etti.

Ak Parti Adayının ,  Kapalı Pazar yeri’nin ‘Bir gece vakti yıktırıldırıldığını’ ve  ‘Kültür Merkezi’nin var olmasına rağmen gereksiz bir şekilde yeniden tadilat yaptırılarak israfa yol açıldığını’  belirttiğini ifade eden CHP İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, bu iddiaların her ikisinin de gerçeği yansıtmadığını ifade etti.İstanbul Teknik Üniversitesi’nden ; Prof.Dr. Kutlu Darılmaz, Yrd. Doç.Dr. Cüneyt Vatansever ve Araştırma Görevlisi Yavuz Durgun tarafından hem Pazar yeri hem de Kültür Merkezi ile ilgili yapılan ‘Teknik Değrelendirme Raporu’nu” basın mensuplarına dağıtan Özer, raporda yer alan ifadelere dikkat çeken her iki iddianın da bilim adamlarının raporlarında da yalanlandığını belirtti.Pazar yerinin bir gece vakti yıktırılmadıığını o gece yağan kar ve şiddetli rüzgar nedeniyle kirişlerinin dayanıksız olması nedeniyle yıkıldığını ifade eden Özer,  yine eski kültür merkezinin de kültür merkezi’nden öte bir AVM’ye benzediğini,  hazırlanan raporla da  “kirişleri, taşıyıcı sistem elemanları nın birleşim v e eklerinde yetersizlikler olduğu’ bulgusuna yer verildiğini belirterek, “ Yani düşünün Allah korusun bir deprem olsa, yıkılabilecek. Bilim adamları raporu söylüyor. Yetersiz diyorlar. Nasıl tadilat yapmayacaksınız. Öyle kullanılabilir mi?” “ diye konuştu.

 

CHP İlçe Başkanı Avukat Özer daha sonra seçim afişleri pankarları na da değinerek, hiç asılmayacak yere pankat afiş asıldığını, meydana LED ekran konulduğunu, bu konuda şikayetlerde bulunduklarını ve sonucu beklediklerini belirterek, hakkaniyetli  ve adil bir propoganda süreci  yaşamak istediklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.