banner460
banner128

CHP İBB Grup Başkanvekiline şok!

Kendisi hakkında  bazı medya organlarında iftira dolu bir ‘Haber’yayınlandığını bildiren CHP İBB Grup Başkanvekili  Avukat Doğan Subaşı “Bu yalan ve iftirayı, yayanlar, haber yapanlar, paylaşanlar ve ilişkili olan herkesle, yargı önünde hesaplaşacağım. “ dedi.

 

Avukat  Subaşı, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak,  bazı medya organlarında kendisi hakkında iftira dolu bir haberin yayınlandığına duyurarak, bu haberlere tepki gösterdi.  Subaşı’nıın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Bazı medya organlarında, hakkımda yalan ve iftira dolu bir "haber" dolaştırılmaktadır. Söz konusu "haber"de, yapmadığım bir konuşma, yapılmış gibi gösterilmektedir. Yaptığım iddia edilen ama yapmadığım bu konuşma, kesinlikle kabul etmeyeceğim bir içeriktedir.

Ülkemizin iyi insanları, bu tür yalan ve iftiralardan bıktı. Bugün bu yalan ve iftiraların muhatabanın ben olması, yeni bir örnekten başka bir şey değildir.

"Yalan"ın karşıtı "doğru"dur. Tıpkı "kötü"nün karşıtının "iyi" olması gibi.

Ve biz, "doğru"yu ve "iyi"yi temsil ediyoruz. Doğruyu ve iyiyi temsil etmenin, onurunu ve sorumluluğunu taşıyoruz.

 Dolayısıyla, bu tür yalan ve iftiraları yayanlar, sadece kendi karanlığında biraz daha boğulurlar.

Yarın konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacağım.

 Bu yalan ve iftirayı, yayanlar, haber yapanlar, paylaşanlar ve ilişkili olan herkesle, yargı önünde hesaplaşacağım.

Tespit edebildiğim kişi ve kuruluşlar, maddi ve manevi tazminatla da karşılacaklarından kuşku duymasınlar.

Halkın hakları için mücadele yürütüyoruz; kendi haklarımızı mı savunamayacağız?

Bu paylaşımı okuyan dostlarımdan, bu yalan ve iftirayı yapan kişi ve kuruluş bilgilerini, kaynak da göstererek, bana özel mesaj olarak bildirmelerini rica ediyorum.

Ayrıca, dostlarımdan bu paylaşımı sosyal medya hesaplarından paylaşmalarını rica ediyorum “

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.