banner460
banner128

CHP Esenyurt seçim çalışmalarını yoğunlaştırıyor

CHP Esenyurt İlçe Örgütü’nün Mevlana, Cumhuriyet, Güzelyurt, Barbaros Hayrettin Paşa, Piri Reis ve Gökevler mahalle başkanlıkları, önceki akşam birlikte Örgüt Toplantısı düzenledi. İlçe Başkanı Ali Gökmen’in de katıldığı toplantıda 31 Mart’taki yerel seçimlerde zafer sözü verildi.

Mevlana Mahallesi’nde bulunan Öğretmenler Sitesi’nin lokalinde gerçekleşen Örgüt Toplantısı’na İlçe Başkanı Ali Gökmen’in yanı İlçe Başkan Yardımcıları Yeter Aslantepe ve Duran Keleş, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları Gökay Onuş, Erol Topuz, Sabri Aydın ve Orhan Onur ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Mevlana Mahallesi Başkanı Kaan Akın, altı mahalle başkanlığının düzenlediği yerel seçim gündemli ortak toplantı ile seçim stratejileri üzerine fikir alışverişi yapmak istediklerini söyledi. Çok önemli bir seçimin arifesinde olduklarına vurgu yapan Akın, sadece kendi mahallelerinde değil partinin zayıf olduğu mahallelere de bu süreçte destek verilmesi gerektiğini söyledi.

 

“ESENYURT’U KAZANAMAYAN İSTANBUL’U KAZANAMAZ”

Akın’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından söz alan CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen ise, Esenyurt’un yapı itibariyle İstanbul’un bir minyatürü olduğuna dikkat çekerek “İstanbul da Türkiye’nin bir minyatürü. Esenyurt’u kazanamayan İstanbul’u kazanamaz, dolayısıyla İstanbul’u da kazanamayan Türkiye’yi kazanamaz. İstanbul bu seçimde hayati bir önem arz ediyor, bu seçim de Türkiye için hayati bir önem arz ediyor, o nedenle cumhuriyetçilere, Atatürkçülere, devrimcilere her zamankinden daha fazla görev düşüyor” şeklinde konuştu. Toplumun tüm kesimlerinin AKP iktidarından muzdarip olduğunu ve yeni bir umut aradığını belirten Gökmen, “Omuz omuza duracağız, onlara umut olacağız ve bu seçimi mutlaka kazanacağız" ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Gökmen’in konuşmasının ardından karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen toplantıda örgüt üyeleri de söz alarak düşüncelerini paylaştı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.