banner460
banner128

Cem Kara: Üçüncü kez başaracağız!

Çatalca Belediye Başkanı Cem  Kara aday adaylığı  açıklamasında yaptığ ıkonuşmada, “ Cumhuriyet Halk Partisi’nin yüzünü yere eğdirmeden, bu bayrağı indirmeyeceğiz. Biz alnımızın akıyla, namusumuzla, şerefimizle, onurumuzla çalışacağız ve 3. Kez başaracağız. “ dedi

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara , üçüncü dönem için başkan olabilmek için aday adayı oldu.  Kalabalık bir toplulukla CHP İlçe Başkanlığına giden Cem Kara  dosyasını İlçe Başkanı Halil Gök’e teslim etti. Kara  burada yaptığı konuşmada,  Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum, çok değerli Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanım, ilçe yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarım, çok değerli belediye meclisi üyelerim, çok saygıdeğer mahalle temsilcilerimiz, delege arkadaşlarımız, Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok saygın üyeleri, yol arkadaşlarım, Çatalcamızın çok değerli insanları hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum, hoş geldiniz diyorum.” Dedi.

İcraatlarını ve neden aday olduğunu anlatan Cem Kara şöyle konuştu.  “Tabii; çok daha geniş mekanımız var, sizler görmüyorsunuz ama dışarıda ve merdivende 300’ün üzerinde vatandaşımız var. Belediyeden hep beraber geldik. Burada saatlerce kalabilmek mümkün değil. Ben anlatmak istediklerimi birkaç dakika içerisinde özetlemeye çalışacağım.

 


Garip gurebanın bir kuruşhakkı yenmedi

Ben 2009 yılında aktif siyasete başladım. Sizlerin gayreti, sizlerin desteği, sizlerin çabaları ile 2009 yılından itibaren yaklaşık 10 yıldır Çatalca’yı yönetiyoruz. Az yapmışızdır, çok yapmışsızdır mutlaka eksiklerimiz olmuştur. Her şeyi dört dörtlük yaptım demek çok doğru değildir. Fakat eksiklerimiz olmasına karşılık her şeyi ahlaklı yapmışızdır, namuslu yapmışsızdır, şerefli yapmışızdır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Yetimin, fakir fukaranın, garip gurebanın, hiç kimsenin 1 kuruşluk hakkı yenmemiştir. Bu 10 yıllık süre içerisinde bu ilçede yaşayan, bu ülkede yaşayan hiçbir insan; kimliğinden, etnik kökeninden, dünya görüşünden, mezhebinden dolayı Çatalca Belediyesi’nde ayrı muamele görmemiştir. Herkes 1. Sınıf insan muamelesi görmüştür. Hepinizin pek çok değerlendirmesi vardır.

Ne yaptık analatacağız

Zaman zaman insan yakınındakini görmeyebilir, “ne yapılmış?” diye önümüzde 6 aylık bir süre var. Bu süre içerisinde ilçemize yapılanlar nelerdir? Bunları tabii ki teker teker anlatacağız. Mahallelere ne yapılmıştır? İlçe merkezine ne yapılmıştır? Bunları çok güzel bir şekilde, önce siz değerli Cumhuriyet Halk Partililere, daha sonra da seçmenlere ve bütün insanlarımıza takdim etmeye çalışacağız. Böylece belediyenin yaptığı faaliyetlerden insanlarımızın haberdar olmasını sağlayacağız.

Daha iyisini yapmaya talibim

Ben 3. Dönem için çok düşündüm. 2 dönem Belediye Başkanlığı’nın yeterli olduğunu pek çok röportajımda söyledim. Hedefimin bundan sonra bu ülkede Milli Eğitim Bakanlığı yapmak olduğunu söyledim. Hatta bunları söyleyince bazı arkadaşlarımız; “Başkan Çatalca’yı gözden çıkardı.” ya da “Başkandan kurtuluyoruz.” gibi düşünceler içerisinde olmaya çalıştılar. Ama sonuç itibariyle bu güne geldik. Bugün baktım, gördüm ve şuna inandım ki; ben bir dönem daha Çatalca’da Belediye Başkanı olmaya, yaptığımız faaliyetlere devam etmeye ve daha iyisini yapmaya talibim.

CHP’nin bayrağını indirmeyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yüzünü yere eğdirmeden, bu bayrağı indirmeyeceğiz. Bunun için gönlünüzün, kalbinizin benimle olduğunu biliyorum. AKP’nin ne kadar güçlendiğini, ne kadar örgütlendiğini, devletin bütün kurumlarını, basını, televizyonları, her türlü yayını nasıl ele geçirdiğini hepimiz biliyoruz. Ama bunun karşısında bütün Cumhuriyet Halk Partililerin kocaman bir yüreği olduğunu da biliyorum. Biz alnımızın akıyla, namusumuzla, şerefimizle, onurumuzla çalışacağız ve 3. Kez başaracağız.

Hepimizin yolu açık olsun.

 

Kadın kollarımızı unutmuş değilim. Onlara ayrı bir parantez açıyorum. Bize en büyük desteği onlar verdiler. Her seçimde kapı kapı gezdiler, broşür dağıttılar. Yapılan çalışmayı anlatma gayreti içerisinde oldular. Onların hakkını ödemek mümkün değil. Zaten biz biliyoruz ki kadınların hakkı ödenmez. Onlara çok ihtiyacımız var.

Gençler; onları çok aramızda göremedik. Onların okul sorunlarının, iş sorunlarının olduğunu biliyorum. Ama bu dönemde gençlerin de bizimle olacağını biliyorum. Gençlerimizle, kadınlarımızla, her yaştan her gruptan insanımızla 3. Kez başarmak ümidi ile.

Evet, çok değerli üyelerimiz, çok değerli yol arkadaşlarım hepinizin katkısına, hepinizin emeğine, hepinizin gücüne, hepinizin desteğine ihtiyacım var. Durusu’muzun çok değerli Belediye başkanı Engin Akman arkadaşım da geldi. Şu an aramızda. Bu kez hep birlikte yürüyeceğiz bu yolu. O nedenle bu toplantıya katıldığı için kendisine de desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.