banner460
banner128

 Cem Kara Balkan Savaşları Konferansı'na Katıldı

Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin, Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Vekili Üsteğmen Doğan Gültekin, Türk Muharip Gaziler Derneği Başkanı Fethi Kansu, Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda öğrencimizin katılımı ile gerçekleşen konferansta, Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mehmet Hacısalihoğlu ve Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Bülent Akyay "Balkan Savaşları'nda Çatalca'nın Rolü" konulu bir sunum gerçekleştirdi.

 

Dağyenice'de 17 Kasım 2018 cumartesi günü yapılacak olan Alaiye Şehitleri anma gününden önce öğrencilerimize tarihimizdeki dönüm noktalarından birini anlatabilmek ve bu bilinci kazandırabilmek için düzenlenen konferans sonunda katılımcılara çiçek verildi. 

 

Konferansın ardından katılımcılara teşekkürlerini ileten Başkan Cem Kara kendilerini ilçelerinde görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.