banner460
banner128

ÇELİK TEŞKİLATI YENİ ZAFERLER İÇİN HAZIRLIYOR

 

 

Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik, yeni hedefler, yeni zaferler  doğrultusunda motive etmek amacıyla tüm partilileri bir araya getirirerek karşılıklı istişareyi artıyor

AK Parti Büyükçekmece İlçe  Başkanlığı teşkilat mensuplarına yönelik bir yemek düzenledi.

İlçe Başkanı Murat Çelik’in  evsahipliğinde gerçekleşen yemeğe çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.  Başkan Murat Çelik, konuklarıyla birebir ilgilenerek, hepsine hoş geldin dedi.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen İlçe Başkanı Murat Çelik, parti olarak yerel seçimlered yeni zaferler kazanacaklarını bildirdi.

Teşkilatın bir araya gelmesinin ve istişare yapmasının önemine işaret eden Ak Parti Büyükçekmece İlçe  Başkanı Murat Çelik, “AK davamıza sahip çıkan kıymetli yol arkadaşlarımız ile verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Biz Büyükçekmece'de büyük bir aileyiz, tüm teşkilat mensuplarımız ile yeni zaferlere hazırız.”

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.