banner460
banner128

Çatalcaspor Haftayı 3 Puanla Kapattı

Çatalcaspor,  Spor Toto 3.Ligin 19.Haftasında Kızılcabölükspor’u konuk etti. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, mücadeleyi tribünden takip etti.

Mücadeleyi İYİ Parti Çatalca İlçe Başkanı Niyazi Uyar ve Çatalcaspor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe ile takip eden Başkan Kara, gelen galibiyetle birlikte büyük sevinç yaşadı. Mücadeleden 4-3’lük galibiyetle ayrılan Çatalcaspor’un gollerini 28.Dakikada Barış, 61. Dakikada Ömer Faruk, 69. Dakikada Cemal ve 82.dakikada Kudret kaydetti. Mücadeleyi Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Fehmi Akyüz ve Ayhan Tutun’da tribünden takip etti.

 

 Maçtan 3 puanla ayrılan Çatalcaspor, ligde 19.hafta sonunda puanını 30’a yükseltti. Sarı kırmızılı ekip, önümüzdeki hafta Osmaniyespor’a konuk olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.