banner460
banner128

Çatalcalı karateciler bir üst ligde

Çatalca Belediyesi Karate Takımı başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. İstanbul İller Arası Karate Liginin 2. etabına katılan 12 sporcu bir üst lige çıkmaya hak kazandı.

Çatalca Belediyesi Karate Takımı sporcuları 24/25/26 Mart’ta yapılan İstanbul İller Arası Karate Liginin 2. etabında büyük bir başarı göstererek bir üst lige çıkmanın sevincini yaşadı. İstanbul Halkalı Spor Salonu’nda yapılan turnuvalarda bir üst lige çıkmayı başaran 12 sporcu ligin kalan 4 etabında altın ve gümüş ligde kupa için mücadele edecek.

Madalyalarla döndüler

İstanbul İller Arası Karate Liginin birincisi Milli Sporcumuz Hasan Celal Yıldırım oldu. Yıldırım, Kumite dalında 2 altın madalya alan tek sporcumuz olurken Karate Takımı alt yapısından yetişen Osman Burak Keleş 1 altın 1 gümüş madalya ve Sadık Gün bronz madalya ile onu takip etti. Begüm Gültekin bayanlarda ilk defa altın madalya alan sporcu olarak adını unutulmazlar listesine yazdırırken yine bayanlarda bronz madalyanın sahibi Gözde Baydemir oldu. İller Arası Karate Liginden madalyalarla dönen ve altın ve gümüş ligine yükselen sporcular; Hasan Celal Yıldırım, Osman Burak Keleş. Begüm Gültekin, Gözde Baydemir, Sadık Gün, Cemre Akmaz, Havin Nur Karabulut, Hakan Kavutlar, Utku Balkan, Furkan Gürbüz, İklil Yener ve Burak Çek altın kupaya en yakın sporcularımız arasında yer aldı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, İstanbul İller Arası Karate Ligi’nde mücadele veren bütün sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.