banner460
banner128

Çatalca’da Emniyet’e  Taziye Ziyareti

 

 

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ülkemizin huzuru ve güvenliği için şehit olan polislerimize başsağlığı ve geçmiş olsun ziyaretlerinin ikincisini gerçekleştirdi. 

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun taziye ziyaretlerine katılan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, bu ülke ve bu millet için gözünü kırpmadan canlarını feda eden polislerimiz için bu defa da Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ve Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Albay Abdülvahap Bozkurt ile İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Beşiktaş’ta yaşanan hain saldırı sonrası şehit olan ve yaralanan emniyet mensupları için başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Beşiktaş’ta meydana gelen hain terör saldırısı nedeniyle gerçekleştirilen taziye ziyaretlerine katılan; Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saçak, Çatalca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Kıymet Boz ,Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı ve İBB Meclis Üyesi Ufuk Akın, Çatalca Belediyesi İBB ve CHP Meclis Üyeleri Belgin Tezer, Süleyman Kolcuoğlu, Çatalca Belediyesi İBB ve AK Parti Meclis Üyeleri Hüseyin Kahya ve Mesut Üner’in de içinde bulunduğu heyet sırasıyla İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ı ve İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek taziyelerini iletti.

Anahtar Kelimeler:
Cem KaraEmniyetçatalca
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.