banner460
banner128

ÇATALCA ERGUVAN FESTİVALİNE HAZIRLANIYOR

 

Çatalca Belediyesi tarafından 30 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 19. Erguvan Festivali için geri sayım başladı, hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor.

Sanat, spor, müzik ve birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak olan 19. Erguvan Festivali’ne sayılı günler kaldı. Festival heyecanının tüm Çatalca’yı sardığı bu günlerde Çatalca halkının huzuru ve mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatları doğrultusunda hazırlıklar ara vermeksizin sürdürülüyor.

Birbirinden renkli, keyifli ve eğlenceli etkinliklerin yer alacağı festival için son hazırlıkların masaya yatırıldığı bir değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Hazırlıklar Son Aşamada

Çatalca Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcılarından oluşan Festival Komisyonu, birim müdürleri ve belediye personeli ile birlikte festival hazırlıklarının son aşamalarını değerlendirdi.

4 gün sürecek ve içinde birbirinden eğlenceli ve bilgilendirici etkinliklerin yer aldığı 19.Erguvan Festivali için tüm hazırlıklarda son aşamaya gelinmiş durumda.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.