banner460
banner128

Çatalca Belediyesi Karate Takımı Başarıya Doymuyor

 

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde düzenlenen 3. Troya Uluslararası Karate Şampiyonası’nda Çatalca Belediyesi Karate takımı; 2 altın, 2 gümüş ve 6 bronz ile toplamda 10 madalya kazanarak turnuvayı başarılı bir şekilde tamamladı. Ayrıca, altın madalya kazanan engelli bir sporcumuz, uluslararası alanda birincilik elde etmesiyle ayrı bir başarı öyküsü oluşturdu.

Başkan Cem Kara’dan tebrik mesajı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, karate takımını yakaladığı başarılardan dolayı sporcuları tek tek tebrik ederken, “Uluslararası bir turnuvada başarılı olan sporcularımızı ve antrenörümüzü tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

Muyan:Başarılarımızı Başkan Cem Kara’ya borçluyuz

Çatalca Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Muzaffer Muyan, başarılı turnuvanın ardından yaptığı açıklamada bu başarılarını, karate takımından desteklerini esirgemeyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya borçlu olduklarını

ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.