banner460
banner128

ÇAPAN :PARTİYE İLAVE OY KAZANDIRACAK VE  SEÇİMİ ALACAĞIZ

 

CHP  Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adaylarından Çetin Çapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Küçükçekmece’de partinin önemli bir oy potansiyelinin bulunduğunu ancak bunun seçimleri kazanmaya yetmediğini ifade eden Çapan, kendisinin bu oylara ilave oy kazandıracağını ve seçimi kazanacaklarına inandığı için aday adayı olduğunu bildirdi.  Partinin genel ilkesi gereği projelerini açıklamayacağını bildiren Çapan,  ancak ilk olarak sokakta, caddede halk üzerinde oluşmuş baskıyı kaldıracaklarını ifade etti.

Partinin aday belirleme için farklı yöntemleri tercih edebildiğini söyleyen Çapan, parti yönetimi bu konuda hangi kararı verirse kendisinin kabulu olduğunu bildirdi. 

Küçükçekmece Kahve Aşkına Cafe’de düzernlenen kahvaltıya çok sayıda basın mensubu katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.