banner460
banner128

BÜYÜKÇEKMECE'NİN GÜCÜNE GÜÇ KATANLARA

 Büyükçekmece Belediyesi 60. yıl kutlamalarının son bölümünde ilçede yatırım yapan iş insanları, ilçeye eğitim kurumu, ibadethane ve sağlık tesisi kazandıran hayırseverler ile ilçenin kültür, sanat ve spor alanında ismini duyuran kişiler onurlandırıldı.

Büyükçekmece Belediye Meclis kararı ile Büyükçekmece’nin gelişmesine katkı sunan isimlere “Üstün Hizmet Madalya” takdim edildi. Madalyaları takdim eden Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Eğer bugün Büyükçekmece, Türkiye’nin diğer ilçeleri arasında farklı bir noktaya gelmiş ise ulusal ve uluslararası onlarca ödül almaya hak kazanmışsa bu Büyükçekmece’nin gücüne güç katan sizler sayesinde olmuştur” diye konuştu.

 

“Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik”

Büyükçekmece Belediyesi’nin 60. yıl kutlama etkinliklerinin sonuncusu gerçekleşti. Törende Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından Büyükçekmece’ye yatırım yapan iş insanları, hayırseverler, sanatçı ve sporcular onurlandırıldı.  Belediye Başkanı Hasan Akgün belediye meclis kararıyla Türkiye’de yine bir ilke imza atarak ilçenin gelişmesine katkı sunan, ilçenin adını başarılarıyla duyurulanlara ve ilçeye hizmet edenlerin madalya ile onurlandırıldığını söyledi. Başkan Akgün konuşmasının ardından Büyükçekmece’de yatırım yapan, istihdam sağlayan iş insanları, ilçeye eğitim kurumu, ibadethane ve sağlık tesisi kazandıran hayırseverler ile kültür, sanat ve spor alanında elde ettikleri başarılarla ilçenin ismini duyuran kişileri “Üstün Hizmet Madalyası” ile onurlandırdı. Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece’yi Avrupa çizgisine ulaştıran hayırseverleri bugün burada buluşturduklarını kendilerine şükran duyduklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.