banner460
banner128

Büyükçekmece’nin 4 mevsimi fotoğraflandı

 

Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD) üyelerinin birbirinden başarılı ve göz alıcı fotoğraf çalışmalarının sergilendiği “4 Mevsim Büyükçekmece Fotoğraf Sergisi” sanatseverlerle buluştu.

Büyükçekmece’nin dört mevsim fotoğraflarını çeken BÜFOD üyelerinin düzenlediği sergiyi gezen vatandaşlar adeta büyülendBüyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen sergi açılışını Belediye Başkan Danışmanı Reşit Oral ve Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır katıldı.

Büyükçekmece’yi tanıtma açısından faydalı bir sergi”

Tüm BÜFOD üyelerini tebrik eden Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır, “Büyükçekmece’nin dört mevsimi de o kadar güzel fotoğraflanmış ki sergiyi gezerken çok keyif aldım. Fotoğrafçılarımızı tebrik ediyorum. Büyükçekmece’yi tanıtma açısından çok faydalı bir sergi olmuş. Güzel Büyükçekmece’mizin dört mevsimde de ne kadar güzel bir ilçe olduğunu açık bir şekilde gözler önüne sermişsiniz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Fotoğraf sanatçılarının objektiflerinden yansıyan muazzam çalışmalar Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde 6 Şubat’a kadar sergilenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.