banner460
banner128

  Büyükçekmece’de soğuk kış günleri sıcak bir çorba ile başlıyor!

 

Büyükçekmece Belediyesi, kış mevsiminin soğuk yüzünü göstermesiyle birlikte halkın yoğun olarak bulunduğu TÜYAP Metrobüs durağında ücretsiz sıcak çorba ikramına başladı.

Belediye ekiplerinin her sabah 06:00 – 08:00 saatleri arasındaki sıcak çorba ikramına vatandaşlardın ilgisi de çok yoğun oluyor.

Vatandaşlar son derece memnun

Büyükçekmece Belediyesi, bu kış mevsiminde de sabahın erken saatlerinde işe giden vatandaşları ve öğrencileri unutmadı. Her sabah binlerce vatandaşın akın ettiği TÜYAP Metrobüs durağında vatandaşlara ücretsiz olarak sıcak çorba, ekmek ve su ikramı yapılıyor. Kış mevsiminde sabahın çok erken saatlerinde işe ve okula gitmek için evlerinden çıkmak zorunda kalan vatandaşlar, Büyükçekmece Belediyesi’nin her kış mevsiminde kendilerine sunduğu bu hizmetten son derece memnunlar.

Binlerce vatandaşa ücretsiz çorba ikramı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kış saati uygulaması nedeniyle vatandaşların çok erken saatlerde evlerinden çıkmak zorunda olduklarını belirterek; “Her kış mevsiminde olduğu gibi bu kışta vatandaşlarımızın en yoğun olduğu bölge olan TÜYAP Metrobüs durağında çorba ikramı uygulamamızı sürdürüyoruz. Sabah evinden çok erken saatlerde çıkmak zorunda kalan ve evinde kahvaltı yapmaya vakti olmayan vatandaşlarımız bu hizmetten oldukça memnunlar. Bizde vatandaşımıza böyle bir hizmet sunmaktan ötürü memnunuz” ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.