banner460
banner128

Büyükçekmece'de   hat ve çini sergisi

 

 

Ersin ve Sevgi Tınaz’ın öğrencilerinin el emeği, göz nuru birbirinden özel eserlerinin yer aldığı hat ve çini boyama sergisi Büyükçekmece AtatürkKültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Galerisi’nde açıldı.

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar’ın katılımıyla gerçekleşen açılış törenine Büyükçekmeceli sanatseverlerin ilgisi de yoğun oldu.

“Mutlu oluyor, gurur duyuyoruz”

Açılış töreninde konuşan Sancar, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün il dışında olduğu için açılışa katılamadığını belirterek, Başkan Akgün’ün selam ve sevgilerini iletti. Başkan Yardımcısı Sancar şunları söyledi: “Her sergi açılışında özellikle kursiyerlerin sergi açılışlarında ayrı bir heyecan duyuyoruz. Acaba bu sefer nasıl bir farkındalık yaratmışlar, bu sergide ne gibi değişikliklerle karşılaşacağız diye. Tabi ki açılan her sergide bizde çok mutlu oluyor ve gurur duyuyoruz. Çünkü bu etkinlikleri düzenlememize vesile olan belediye başkanımızın bize tanıdığı imkanlarla bunlarla gerçekleştiriyoruz. Öncelikle hem belediye başkanımıza, hem de sizlere bu sergi açılışında verdiğiniz özveri için çok teşekkür ediyorum.”

20 Nisan’a kadar gezilebilecek

Sancar, konuşmasının ardından Ersin ve Sevgi Tınaz çifti, Kültür İşleri Müdürü Nazan Karagözoğlu ile birlikte serginin açılış kurdelasını kesti. Ersin – Sevgi Tınaz ve Öğrencileri Hat ve Çini Boyama Sergisi, 20 Nisan Cuma günü akşamına kadar gezilebilecek.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.