banner460
banner128

             Büyükçekmece’de “Füsunkar”  ziyafeti

Kültürel ve sanatsal aktivitelerine her gün bir yenisini ekleyen Büyükçekmece Belediyesi unutulmaz bir konsere daha ev sahipliği yaptı.

Kendisini sanat ve eğitime adamış İTÜ Devlet Konservatuarı Doç. Cenk Öztürk, iki dostun bir araya geliş öyküsünü “Füsunkar” konseri ile Büyükçekmecelilere anlattı.

Çiğdem Güven’in solistliğinde gerçekleştirilen konserde Cenk Öztürk şarkılara piyano ile eşlik ederek sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Klasik Türk Müziği, tango, müzikaller, türküler ve günümüz popüler müziği repertuarından oluşan “Füsunkar” konseri yoğun bir katılımla Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen konsere Belediye Başkan Danışmanı Tarihçi – Yazar Sacide Bolcan, Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar ve Kültür İşleri Müdürü Nazan Karagözoğlu katıldı.

 

“Muhteşem bir konsere tanıklık ettik”

Başkan Akgün’ü temsilen konuşma yapan Belediye Başkan Danışmanı Tarihçi – Yazar Sacide Bolcan, “Kültür ve sanat aşığı Büyükçekmecelilerle birlikte yine muhteşem bir konsere tanıklık ettik. Repertuarda yer alan müziklerin her biri çok güzeldi. Şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettik. Konserde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Sanatseverlerin yoğun katılım sağladığını görmekten ötürü mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, “ Öztürk ve Çiğdem Güven’e çok teşekkür ediyorum. Keyifli bir konsere şahit olduk. Şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettik. Başkanımız sizlere sevgi ve saygılarını iletmemi istedi. Kültür ve sanat şehri Büyükçekmece’de bu tür aktiviteler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.