banner460
banner128

BÜYÜKÇEKMECE MECLİSİ İÇİN FLAŞ BAŞVURULAR

CHP’de Belediye Başkan Aday Adaylığı için Dr. Hasan Akgün dışında bir başka ismin çıkmadığı Büyükçekmece’de Belediye Meclis Üyeliği için ise; . Abdülkerim Mendeşoğlu ve Gülcan Tekdemir Demirkan gibi flaş isimler başvuru yaptı.

CHP’de bir çok yerde çoksayıda belediye başkan aday adayı çıkarken, Büyükçekmece’de beş dönemdir belediye başkanlığı yapan ve altıncı dönem için başvuru yapan Dr. Hasan  Akgün rakipsiz aday olurken gözler başkan adaylığından çok meclis üyesi listesine çevrildi. Meclis üyesi listesinin ise nasıl şekilleneceği şimdiden merak edilirken bu arada  mecilis üyesi aday adaylığı başvurusu  arasında dikkat çeken  isimler yer almaya başladı.

İlçe Başkanı Mendeşoğlu başvuru yaptı

Bir dönem Büyükçekmece  CHP İlçe Başkanlığı yapan Avukat Abdülkerim Mendeşoğlu belediye meclis üyesi aday adaylığı başvurusu yapanlar arasında ilk dikkat çeken isim oldu. Uzun yıllardır bölgede avukatlık yapan Abdülkerim Mendeşagu başvurusunu İlçe Başaknı Hüseyin Remzi Gökbulak’a teslim etti.

Mendeşoğlu başvuru sonrası yapta açıklamada, “Mart 2019'da yapılacak Mahalli İdare seçimlerinde meclis üyeliği aday adaylığı başvurumu yaptım. Aday olan başta Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün ve meclis üyeliği aday adaylık müracaatı yapan tüm arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Büyükcekmecemize, Ülkemize ve Partimize hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

İlçe eski Başkanının kızı da başvurdu

Büyükçekmece’de Abdülkerim Mendeşoğlu’nun yanı sıra ikinci dikkat çeken başvuru ise Gülcan Tekdemir Demirkan’dan geldi. Bir dönem Büyükçekmece CHP İlçe Başkanlığı da yapan bölgenin sevilen saygın isimlerinden Mehmet Tekdemir’in kızı olan işletmeci Gülcan Tekdemir Demirkan başvurusu ile ilgili yaptığı açıklamada  şunları belirtti.

“31 Mart yerel Seçimleri için Büyükçekmece Belediyesi CHP Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurumu yaptım. Bana bu medeni Seçilme hakkını tanıyan Cumhuriyetimizin kurucusu,ilelebet önderimiz olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun silah arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum.Bu Adaylık sürecinde bana desteklerini esirgemeyen başta Babam Mehmet Tekdemir olmak üzere eşim Ergun Demirkan’a ayrıca teşekkür ediyor ,ilçe başkanımız Sayın Hüseyin Remzi Gökbulak ve örgütümüzede saygılarımı sunuyorum .Belediyeciliğin kutsal bir görev olduğu bilinci ile halka koşulsuz hizmete dayandığını ,merkezinde İnsan odaklı misyonumla görevime hazırım.Sevgi ve Saygılarımla”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.