banner460
banner128

Büyükçekmece Belediyesi’nin hizmet atağı sürüyor

 

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri soğuk kış günlerinde de çalışmalarına devam ediyor. Özellikle kış aylarında mevsim şartları nedeniyle yıpranan yolların onarılması için gece gündüz mesai yapan ekipler, Büyükçekmece’nin her daim güvenli ve bakımlı ilçe olabilmesi için çalışıyor.

Muratçeşme ve Tepecik’te çalışmalar sürüyor

Acil Yol Bakım ve Onarım ekiplerinin en yoğun çalıştığı mahalleler arasında Muratçeşme, Tepecik Hürriyet ve Ulus mahalleleri bulunuyor. Bu mahallelerde yol, kaldırım, tretuvar bakım, onarım ve yapım çalışmalarını sürdüren ekipler, kış şartlarının yıpratıcı etkisine karşı mahalleleri koruma altına almış durumda.

Otobüs durakları monte ediliyor

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bir diğer hizmet ise ilçe genelinde monte edilen otobüs durakları. Hürriyet, Celaliye, Türkoba, Kamiloba, Karaağaç, Mimaroba ve çok sayıda mahalleye durak monte eden ekipler, vatandaşların araç beklerken hava koşullarından korunmasını ve güvenli şekilde seyahat edebilmelerini amaçlıyor.

Çok sayıda yeni yol yapıldı

Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalar arasında çok sayıda yeni yol çalışması da bulunuyor. Mimaroba Mahallesi Arslanşah Sokak’ta Bordür çalışmaları devam ederken; Celaliye Mahallesi Türksoy Caddesi’nde taş çalışması, Ulus Mahallesi İstiklal Caddesi’nde bordür tamiratı, Ulus Mahallesi Işık 1 Sokak’ta kaldırım tamiratı, Dizdariye Mahallesi Nutuk Caddesi’nde taş tamiratı, Atatürk Mahallesi Sedef Sokak’ta taş tamiratı, Pınartepe Mahallesi Korkmaz Sokak’ta taş çalışması, Ulus Mahallesi Kuzulu Sokak’ta oluk ve taş tamiratı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Pek çok noktada eş zamanlı olarak yapılan çalışmalar sayesinde Büyükçekmece’nin modern ve güvenli şehir olarak kalması sağlanmış oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.