banner460
banner128

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ'NE BİR ÖDÜL DAHA !

 

 

Büyükçekmece Belediyesi bir kez daha “Günebakan Yerel Yönetim Hizmet Ödülleri”ni almaya hak kazandı.

Büyükçekmece Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü’nün hizmete sunduğu “Kent Bilgi Sistemi Otomasyonu (Flexcity) Projesi” Şehir Teknolojileri Kategorisi’nde ödül almaya hak kazanarak ikinci kez büyük bir başarıya imza attı.

Doğu – Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakyakent tarafından ödüle layık görülen

Büyükçekmece Belediyesi, Flexcity projesini hayata geçirerek belediyede kağıtsız çalışma ve vatandaşların işlerini şeffaf olarak takip etme sürecini başlattı.

“Aldığımız ödüller başarımızın belgesidir”

2016 yılından beri sistemi kullandıklarını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sağlamak adına teknoloji alanında da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aldığımız bu ödüller başarımızın belgesidir. Hem vatandaşlarımız hem de kurumumuz adına büyük fayda sağlayan Flexcity projemiz ikinci kez ödüle layık görüldü. Bu başarımız Büyükçekmece Belediyesi’nin vizyonunu temsil etmektedir. Teknoloji alanında da mutluluk şehrimize katkı sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.