banner460
banner128

        Büyükçekmece Belediyesi, “Pyrogravüre” sergiye ev sahipliği yapıyor

Büyükçekmece Belediyesi, “Halide Akbulut Pyrogravüre” sergisine ev sahipliği yaptı.

Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kültürel ve sanatsal etkinliklere de ev sahipliği yapan Büyükçekmece Belediye binası bu kez de her biri birbirinden farklı ve dikkat çekici olan gravür resim sanatına ev sahipliği yaptı.

“Hepsi birbirinden özel eserler”

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına sergi açılışını gerçekleştiren Belediye Başkan Danışmanı Reşit Oral açılışı Büyükçekmece Garnizon Komutanı Albay Caner Demirkol ile birlikte gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Oral, “Halide hanımı tebrik ediyorum. Hepsi birbirinden güzel ve büyük emeklerle ortaya çıkan eserler. Sergiyi büyük bir keyifle gezdim. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  Büyükçekmece Belediye Binasında sergilenen pyrogravüre sergisi tüm halka açıktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.