banner460
banner128

Büyükçekmece Belediyesi, hafta sonunda da hizmet verecek

 

Büyükçekmece Belediyesi, yılsonu nedeniyle ilçe halkının mağdur olmaması için 2018 yılının son hafta sonunda tam mesai yapacak.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda, 2018 yılı programlarının değerlendirilmesi, yoğun yılsonu işlemlerinin sonuçlandırılması ve vatandaşın mağdur edilmemesi için 29 Aralık Cumartesi ve 30 Aralık Pazar günleri, 08:30 – 17:00 saatleri arasında mesai yapacak.

“Yeni yıla gönül rahatlığıyla girelim”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Belediye hizmetlerimizin daha hızlı ve verimli bir şekilde ilerleyebilmesi için bu hafta sonu da tüm gücümüzle çalışacağız. 2018 yılının son hafta sonu tatilinde vatandaşlarımızın tüm işlerini bitirip yeni yıla gönül rahatlığıyla başlangıç yapmalarını istedik. Belediyemizde işlem yapmak isteyen tüm vatandaşlar hafta sonu mesai saatleri içerisinde ilgili müdürlüklere gidebilir” şeklinde konuştu.

Mesai yapacak müdürlükler

Büyükçekmece Belediyesi’nde Cumartesi ve Pazar günü saat 08.30 ve 17.00 saatleri arasında hizmet verecek birimler:

Yazı İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Emlak İstimlak Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, İmar Barışı Başvuru Ofisi, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Gelirler Şefliği ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.