banner460
banner128

Büyükçekmece Belediyesi bu yılda binlerce aileye umut oldu

Büyükçekmece Belediyesi 2018 yılında da ihtiyaç sahibi binlerce aileye destek olarak sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarıyla örnek belediyeler arasında yer almaya devam ediyor.

Büyükçekmece’de ikamet eden ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek vatandaşların ihtiyaçlarına kayıtsız kalmayan Büyükçekmece Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, bu yıl da vatandaşlara kırtasiye, gıda, ev eşyası, kömür ve hasta bezi yardımlarında bulundu.

 

Her türlü yardım yapılıyor

1780 öğrenciye kırtasiye malzemeleri ve okul kıyafeti, 125 aileye 582 parça ev eşyası, 348 aileye 2547 paket kömür, 3848 aileye 2630 gıda paketi ve 814 aileye 24.420 adet hasta bezi yardımında bulunan Büyükçekmece Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzattı.

 

“Belediyecilik insanları mutlu etme sanatıdır”

Sevgi Eli Market Kartı aracılığıyla gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım imkanı sağlandığını Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İlçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi tüm ailelerin yanındayız. Gıda, kıyafet, eşya, kömür, kırtasiye eşyaları gibi ihtiyaçlar doğrultusunda vatandaşlarımıza yardımda bulunuyoruz. Belediyecilik sadece yol yapmak değildir. Vatandaşlarımızın isteklerini, ihtiyaçlarını karşılamaktır. Belediyecilik insanları mutlu etme sanatıdır. Biz de bu düşünceyle yola çıkarak her anlamda Büyükçekmece ailemizin yanında oluyoruz” dedi.

 

         

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.