banner460
banner128

Budak: Senin boyun Atatürk ile aşık etmeye yetmez!

CHP Silivri İlçe Teşkilatının Selimpaşa’da düzenlediği Referandum konulu toplantıda konuşan DİSK eski Başkanı Rıdvan Budak, isin vermeden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirerek “ Atatürk ile aşık atma. Senin boyun posun ne olursa olsun, Atatürk ile boy ölçüşmeye, aşık atmaya yetmez. “dedi.

“Cumhurbaşkanı oldun, seçildin oldun, helal olsun!” diyerek konuşmasını sürdüren Budak şöyle devam etti.  ‘Keşke bizimkiler de seçilse olsa. Ama bir dur arkadaş.  Bir dur. Bu millet sana neler verdi. Bir düşün. Bir şükret ya. Bir şükret! Bu kadar da olmaz. Senin arkadaşların, en yakınındakiler bile hayır diyecek. “

Dış politikada akşam-sabah politika değiştirdiğimize işaret eden Budak, Atatürk’ü yurtta sulh cihanda sulh ilkesinin asla terk edilmemesini istedi.  Budak ‘Ya hayır diyerek Atatürk’ün kurduğu cumhuriyete devam diyeceğiz, ya da ‘Evet’ diyerek  ülkeyi tek kişinin yöneteceği bir cumhuriyete dönüştüreceğiz.  Ama ben Trakyayı biliyorum. Trakya’da bir büyük hayır çıkacak”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.