banner460
banner128

Binlerce Silivrili tarihi ruhu yaşayacak

Silivri Belediyesi Çanakkale 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. Yılında, binlerce Silivriliyi Çanakkale’ye götürecek.

Silivri Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Çanakkale Gezi programı başlıyor. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. Yıldönümünde de binlerce Silivrili bir ay süresince Çanakkale’nin eşsiz tarihine tanıklık edecek.

BİNLERCE SİLİVRİLİ TARİHİ RUHU YAŞAYACAK

Rehber eşliğinde Kilitbahir Kalesi, Namazgâh Tabyası, Mecidiye Tabyası, Koca Seyit, Şahindere Şehitliği, Alçıtepe Köyü, Şehitler Abidesi, Seddülbahir Köyü ve Müzesi, Ezineli Yahya Çavuş, Anzak Köyü, Albayrak Sırtı, Kanlısırt, Kırmızısırt, Bomba Sırtı, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı ve Bigalı Köyü Atatürk Evi gibi tarihi atmosfere sahip yerler ziyaret edilecek.

KAYITLAR BAŞLADI

Hafta içi ve hafta sonu olarak gerçekleşecek gezide her gün 4 araç kaldırılacaktır, geziler için kayıtlar, Silivri Belediyesi İletişim Merkezi, İletişim Noktalarından alınmaya başladı. Çanakkale gezileri 28 Mart Salı Günü başlayarak bir ay boyunca devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Behram Görür 5 yıl önce

Tebrikler Silivri Belediyesi Meral Türkmen terlikçi