banner460
banner128

Bilenoğlu'ndan Eyüpsultan'a dev proje

 

Eyüpsultan  CHP Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu,  ilçesine İBB Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nde gerçekleştirdiği dev Yaşam Vadisi benzeri bir proje yapacağını açıkladı.  

CHP Eyupsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu Cem Tv’de Gülseren Yıldırım Bakır’ın sunduğu Anahaber programına konuk olarak gerçekleştireceği projelerle ilgili bilgiler verdi.

Bilenoğlu, Eyüpsultan’a yönelik olarak bir çok proje ile bilgi verirken, en dikkat çekici projesi ise İBB Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nde yaptığı Yaşam Vadisi gibi bir proje vaadi oldu  Bilenoğlu, ‘Kültür sanat projeleriyle’ ilgili olarak sorulan soruya verdiği yanıtta;

“Eyüpsultan’da Beylikdüzü’nde Yaşam Vadisi’nin benzeri ikinci bir projeyi hayata geçirmeyi  düşünüyoruz. Burada yapacağımız tüm etkinliklere vatandaş ta katılacak. Halk kendi kendine katıılyor kültür sanat çalışmalarına.  “ dedi.

Yoksul mahallere , kadınlara, çocuklara ve engellilere özel önem vereceğini belirten Bilenoğlu, kadınlara da çağrıda bulunarak,  “Biz kadınız , birbirimizi destekleyeceğiz. Bütün kadınlara belediyenin kapıları açık olacak. Birbirimizi dinleyeceğiz. Sorunlarımıza çare arayacağız. “ dedi.

Beylikdüzü’ndeki muhteşem proje

Ekrem İmamoğlu tarafından yapımı gerçekleştirilen  Beylikdüzü Yaşam Vadisi ,  tamamlandığında  1 milyon metrekare büyüklüğü  ile İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından biri olacak.

Tamamlanarak hizmete açılan  242 bin 843 m2’lik Yaşam Vadisi 1. Etabında; ,halkın nefes alıp dinlenebileceği, eğlenerek sosyalleşerek kendini yenileyebileceği bir yaşam alanı oluşturulmuş. . Alabildiğine yeşil, alabildiğine sosyal bir yaşam alanı olarak planlanan Yaşam Vadisi içerisinde bin 200 adet ağaç (100 tür), 40 bin adet Ağaçcık-Çalı (75 tür), bin 400 adet Sarılıcı-Tırmanıcı (6 tür), 6 bin 225 adet mevsimlik çiçek (8 tür) kullanılmış. Yaşam Vadisi çevresinde:  Huzur evi, Öğretmen evi, Okul, 2 adet belediye hizmet alanı, Buz pisti, Koruluk, Halı saha gibi kamu alanları ile entegre edilmiş bir peyzaj düzenlemesi ile eşsiz bir park olmaya aday.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.