banner460
banner128

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, "Bu kent 15 senedir metroyu bekliyor ve bu kenti metroyla buluşturmak inşallah İmamoğlu’na kısmet olacak. Bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın. Beylikdüzü’nün Büyükşehir’den alacağı 10 yılı var ve bu kardeşiniz bunu unutturmayacak, o 10 yılı alacak" dedi. 

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, Barış Mahallesi’nde apartman yönetici ve görevlileriyle bir araya geldi. Çalık,  “Apartman görevlilerine nasıl baktığımızı en iyi onlar biliyor. Dereağzında apartman görevlileri için Türkiye’de tek sosyal tesisi açmış bir belediye olduk” diyerek apartman görevlilerine ne kadar önem verildiğini vurguladı.

Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık sahada Beylikdüzü vatandaşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Herkesin sesine kulak vermeye özen gösteren Çalık, ziyaretlerinde apartman görevlilerini de ihmal etmedi. Barış Mahallesi’ndeki apartman yönetici ve görevlileriyle buluşan ve sorunlarını dinleyen Çalık, “Bizim apartman görevlilerine nasıl baktığımızı en iyi onlar biliyor” diyerek şimdiye kadar yaptıkları projeleri hatırlatırken yeni projelerin de sinyallerini verdi.

“Her gün sokakta olmamız lazım”

Konuşmasının başında saha çalışmalarına verdiği  önemi vurgulayan Belediye Başkan Adayı Çalık, “Ekipten arkadaşlara hasta olmayı yasakladım. Bir güne bile tahammülümüz yok, her gün sokakta olmamız lazım. Umarım hep birlikte güzel bir kampanya dönemi yaşarız. Bugün çok soğuk bir ortamda insanlar tarafından çok sıcak karşılandık.  Bu bizi motive etti ve bizim o alanda sağlıkla dolaşmamızı sağladı. İnsanların o güzel bakış ve enerjisini alıyoruz dolayısıyla bu bizi motive ediyor. Oy versin vermesin, güzel bakışlar bizim artı hanemize yazacağımız hususlardan bir tanesidir” ifadelerini kullandı.

“İki kardeş yolda yürüyor ve gücünü sizden alıyor”

Ekrem İmamoğlu’nun  çıktığı yolda başarıya ulaşacağından şüphesi olmadığını belirten Çalık, “Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun çıkmış olduğu yolda biz yanındayız. İstanbul’un başka bir göze, duyguya ihtiyacı var. İstanbul farklı bir noktaya doğru dolu dizgin gidiyor. Ekrem İmamoğlu burada yaşayan her bireyle başardı ve İstanbul’da da başaracak. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet

Murat Çalık. Bu iki kardeşiniz  yolda yürüyor ve sizden destek bekliyor. Ben iki kardeşinizi de sahipsiz bırakmayacağınızı biliyorum çünkü biz sizden gücümüzü alıyoruz” dedi.

“İBB’den 10 yıl alacağımız var”

Başkan Adayı Çalık konuşmasının devamında, “Bu kentin 20 yıllık hafızasında bu kardeşiniz var ve bu kentin bütün sorunlarını biliyor. Sadece bizim dönemimizde değil, ilçe olarak hak ettiklerimizi de alamadık. Bu kent 15 senedir metroyu bekliyor ve bu kenti metroyla buluşturmak inşallah İmamoğlu’na kısmet olacak. Bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın. Beylikdüzü’nün Büyükşehir’den alacağı 10 yılı var ve bu kardeşiniz bunu unutturmayacak, o 10 yılı alacak. Bizim şu an Büyükşehir’de bekleyen birkaç tane konumuz var ve ben bir meslek insanı olarak utanıyorum. Yaklaşık 1 yıldır Yakuplu’da bir kültür merkezi ve kapalı pazar alanı yapmak için İBB’den onay bekliyoruz. Bugüne kadar beklettikleri her şey İmamoğlu’na nasip olacak” ifadelerini kullandı.

“Beylikdüzü’nde siyasetin dili, rengi ve sıcaklığı değişti”

Belediye Başkan Adayı Çalık, bazı konulara siyasetin girmemesi gerektiğini vurgulayarak, “Beylikdüzü’ndeki problemleri ve eksiklerimizi biliyoruz. Kime sorarsanız en büyük problemin ulaşım olduğunu söyler. Nitekim Büyükşehir Yasası’ndan dolayı ulaşım sorunu Büyükşehir’in elinde. Bu sorunları ortak masalarda birlikte çözmemiz gerekir ama bu mevzulara maalesef siyaset bulaşınca bu sorunları çözemez olduk. Bazı konuların siyasetinin yapılmayacağını her platformda her kim olursa olsun söylemekten imtina etmeyen bir arkadaşınızım. Devletin, milletin, vatanın, vatan sevgisinin, bayrak sevgisinin, inançların, sağlığın, eğitimin, birliğin ve beraberliğin siyaseti olmaz. Biz herkesin yaşam tarzına saygılı bir yönetim anlayışı benimsedik ve hiç ayrım yapmaksızın 4 buçuk sene boyunca hiç ayrım yapmaksızın bütün insanlarımıza eşit hizmet götürmeye çalıştık. Sosyal belediyeciliği iliklerine kadar hissettiren bir belediye başkanımız vardı. Beylikdüzü’nde siyasetin dilinin, renginin ve sıcaklığının değiştiğini düşünüyorum. İnsanların daha hoşgörüyle baktığını görüyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.