banner460
banner128

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık'ın Proje Tanıtım Toplantısı'nda konuşan CHP İBB Adayı Ekrem İmamoğlu,  Ama zamanıdır yoruldular, bu şehre ihanet ettiler, emekli edin gitsinler. Nasıl Beylikdüzü'nde gönderdik, şimdi de İstanbul'da yollayacağız.” Dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı ve CHP İBB Adayı Ekrem İmamoğlu, CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık’ıWorld Point Center’a düzenlenen proje tanıtım toplantısına katıldı.

İstanbul’un bütçesin ibilinmeyen kurumlaradağıtmayacağım

Toplantıda konuşan İmamoğlu,  ”İnsanların kuyruğa girmek zorunda bırakıldığı bir kentte yaşıyoruz. Suyu insanlara ucuz vereceğiz dedik. Aynı zamanda İstanbul’un bütçesinin yüzde 1’ini sosyal yardıma ayıran İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bu bütçesini üç katına çıkaracağız dedik. Biz sosyal yardımı arttırmak zorunda olan bir belediye olmak istemezdik. Biz başka şeyleri konuşmak isterdik. Ama bir şehri, bir ülkeyi yoksullaştırmışsanız insanların cebinde para yoksa 4 gençten biri işsizse gelecekte ne yapacağını bilmeyen 350 bin genç bu kentte varsa mecbursunuz sosyal hayatı güçlendirmeye. Sosyal yardım bütçesini arttırmaya mecbursunuz. Çocukları hayata hazırlayalım, gençlerin en ucuz şekilde yaşamasını sağlayalım dedik. Bu anlamda kadınları, anneleri düşündük. Sadece bununla kalmadık, çocukla anneyi düşündük. Yeni doğan bebeğin annesine kart vereceğiz. O kartla anne bebeğiyle beraber İstanbul’u ücretsiz gezecek. Dediler ki ‘Kimin parasıyla ne yapıyorsun?’ Diyorum ki, İstanbullunun parasıyla yapıyorum. İstanbullunun bütçesiyle yapıyorum. İstanbullunun bütçesini çarçur etmeyeceğim. İstanbul’un bütçesini bilinmeyen anlamsız kurumlara dağıtmayacağım. Ama bebeklerine ve annelerine dağıtacağım. ‘dedi.

“En Büyük projem adil yönetim

İstanbul’a bakınca üzüldüğünü ifade eden İmamoğlu,  “İstanbul'un ilçelerini geziyorum. Özellikle yönetmediğimiz, yönettiğini düşünen kişilerin İstanbul'unu geziyorum. Özellikle yoksulluğu sizlere anlatamam içim yanıyor. Dolayısıyla kendimce bir şey söyledim. Benim için mega proje, büyük proje kavramı bitmiştir. Yok öyle bir şey. O, 18. yüzyıl kafası bu milletin onu satın alacağını düşünmüyorum. Bu millet vicdanının, ahlakının, toplumun sesini duyacak seviyede. En büyük projem bu şehrin insanların adil bir yönetim sunmak olacak. Ben adil bir belediye başkanı olacağım” diye  konuştu.

Beylikdüzü’nden gönderdik şimdi de İstanbul’dan yollayacağız!

AK Partinin yorulduğunu ve  yeni fikirler üretemediğini ileri süren İmamoğlu  sözlerini şöyle tamamladı. “Üretemiyorlar, vatandaşın önüne bir şey koyamıyorlar. Biz onlara vatandaşı hatırlattık. Ama zamanıdır yoruldular, bu şehre ihanet ettiler, emekli edin gitsinler. Nasıl Beylikdüzü'nde gönderdik, şimdi de İstanbul'da yollayacağız. İstanbul'da emekli edip göndereceğiz hepsini. İstanbul'un güzel bir dile ihtiyacı var. İstanbul'un güzel bir söze, ahlaka, vicdana, enerjiye, çalışmaya aç bir yöneticiye, insanları kucaklayan, partizanlık yapmayan, herkese benim insanım diyen, çocuğuna çocuk gibi, gencine genç gibi davranan bir yöneticiye ihtiyacı var. Enerjik, genç, güzel insan olmalı. Sizin gücünüz her yerde hissediyorum. 31 Mart'ı kazanacağız.1 Nisan’da başka bir İstanbul gününe uyanacağız. Hep birlikte İstanbul'u yöneteceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.